Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Bazen ayağını gazdan çekmekte, fren görevi görür!

  Babam araç kullanmayı öğretirken söylerdi bu cümleyi bana. Şimdilerde sık sık aklıma geliyor bu cümle. Hayatın yoğun hengamesinde, koşuşturmasında es geçtiğimiz tüm güzellikler, en güzel manzaralı yolları hızla geçmek gibi bir şey. Ve bu yaşam biçimi, süreklilik arz edince hayatı en yorucu yerinden ıskalıyoruz. Sonrası bir dünya hayal kırıklığı. Bu sebeple; Ayağı gazdan çekmekte fren görevi görür. Biraz gazdan ayağınızı çekin manzaranın tadı çok güzel...
Ekleme Tarihi: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi

Bazen ayağını gazdan çekmekte, fren görevi görür!

 

Babam araç kullanmayı öğretirken söylerdi bu cümleyi bana. Şimdilerde sık sık aklıma geliyor bu cümle. Hayatın yoğun hengamesinde, koşuşturmasında es geçtiğimiz tüm güzellikler, en güzel manzaralı yolları hızla geçmek gibi bir şey. Ve bu yaşam biçimi, süreklilik arz edince hayatı en yorucu yerinden ıskalıyoruz. Sonrası bir dünya hayal kırıklığı.

Bu sebeple; Ayağı gazdan çekmekte fren görevi görür. Biraz gazdan ayağınızı çekin manzaranın tadı çok güzel...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.