Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Dönüşüm

      İlk düğmede yapılan yalnış ilikleme gibi herşey başa dönmeden düzene girmiyor.   Hayatım boyunca; İyi niyetin değersizliğini ve ince düşüncenin gereksizliğini hep tecrübe ederek öğrendim. İçimde sonsuz bir iyilik meleği var, vardı... Herkese iyi gelme isteğinin insanı nasıl pasifize ettiğini de yaşayarak tattım. Elekti eledik çok çöptür dedik. Hala aklımı karıştıran şey; Eleğin üstündekiler mi! Altındakiler mi! Bize iyi gelecekti? Bize dayatılan sınırlar ve toplumun ön gördüğü iyiler. Gerçekten dayatılan dogmatikler gelenekler bizi çöpe çevirdi.    Çöpe döndük bedenen ve ruhen. Şimdi dönüşüm zamanı... 
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2022 - Pazar

Dönüşüm

 

 

 

İlk düğmede yapılan yalnış ilikleme gibi herşey başa dönmeden düzene girmiyor.

 

Hayatım boyunca;

İyi niyetin değersizliğini ve ince düşüncenin gereksizliğini hep tecrübe ederek öğrendim. İçimde sonsuz bir iyilik meleği var, vardı... Herkese iyi gelme isteğinin insanı nasıl pasifize ettiğini de yaşayarak tattım. Elekti eledik çok çöptür dedik. Hala aklımı karıştıran şey; Eleğin üstündekiler mi! Altındakiler mi! Bize iyi gelecekti? Bize dayatılan sınırlar ve toplumun ön gördüğü iyiler. Gerçekten dayatılan dogmatikler gelenekler bizi çöpe çevirdi. 

 

Çöpe döndük bedenen ve ruhen. Şimdi dönüşüm zamanı... 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.