Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Lev Tolstoy

    Gördüklerimiz, duyduklarımız ve sanılarımız hepsi birer hülya, ya gerçekler...   Tolstoy bisiklet sürmeyi 67 yaşında öğrendi. Bu eylem yeni bir kavramda vücut buldu. Günümüze kişisel gelişime ışık oldu. "Tolstoy'un Bisikleti" Anlamca; Hiçbirşey için geç değildir...   Peki gerçek neydi? Tolstoy çok sevdiği biricik kızı Vanişka'yı 7 yaşında kaybetmiştir. Bu elem ölümün ardından, komşuları Tolstoy'un bahçede düşe kalka bir aleti kullanmayı çalıştığını görürler. Onun için endişelenirler ve hayretle izlerler. Evet Tolstoy'un bisikleti hepimize hayat dersi olsa da altında yatan gerçek; Bir babanın acısını alt etme çabasıdır...   Hiçbirşey için geç değildir. Her acının merhemi kendi yüreğindedir.  
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2022 - Pazartesi

Lev Tolstoy

 

 

Gördüklerimiz, duyduklarımız ve sanılarımız hepsi birer hülya, ya gerçekler...

 

Tolstoy bisiklet sürmeyi 67 yaşında öğrendi. Bu eylem yeni bir kavramda vücut buldu. Günümüze kişisel gelişime ışık oldu.

"Tolstoy'un Bisikleti"

Anlamca; Hiçbirşey için geç değildir...

 

Peki gerçek neydi? Tolstoy çok sevdiği biricik kızı Vanişka'yı 7 yaşında kaybetmiştir. Bu elem ölümün ardından, komşuları Tolstoy'un bahçede düşe kalka bir aleti kullanmayı çalıştığını görürler. Onun için endişelenirler ve hayretle izlerler. Evet Tolstoy'un bisikleti hepimize hayat dersi olsa da altında yatan gerçek; Bir babanın acısını alt etme çabasıdır...

 

Hiçbirşey için geç değildir.

Her acının merhemi kendi yüreğindedir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.