Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

NİYET

  İnceldiği yerden kopsun ipler. Yada  zaten kopmaya niyet edilmiş bir kere; bekleme incelmeyi kes gitsin.   Kesmedikçe uzuyor bazı şeyler. Kangren olmuş parmağı kesmek gibi zararı varsa ziyanı yok giden bir parmak olsun. Esnek bir milletiz. Esnemeyi ve esnetmeyi pek severiz. Hor görülmeyi hoş gören tipik bir insanız. Kırmayıp kırılan. Kızmasın diye susan. Kapılar ardında gizlice ağlayan. Haldır haldır yaşatmıyorlar hayatı. Zaten yaşadığın an eleştiri yağmuru tepende; hiçbir şemsiye fayda etmiyor bazı sözlere delip geçiyor bedeni delice. Bazen sırf karşıdaki sussun diye haksız konumuna geçerim.  Çok lafa eskiden tahammülüm yok.   Zaten çok laf yıkıcıdır, yıkar gider kalpleri.   Az'a niyet ettim bugün Çok'lar kapımda.
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2018 - Pazartesi

NİYET

 

İnceldiği yerden kopsun ipler. Yada  zaten kopmaya niyet edilmiş bir kere; bekleme incelmeyi kes gitsin.

 

Kesmedikçe uzuyor bazı şeyler. Kangren olmuş parmağı kesmek gibi zararı varsa ziyanı yok giden bir parmak olsun. Esnek bir milletiz. Esnemeyi ve esnetmeyi pek severiz. Hor görülmeyi hoş gören tipik bir insanız. Kırmayıp kırılan. Kızmasın diye susan. Kapılar ardında gizlice ağlayan. Haldır haldır yaşatmıyorlar hayatı. Zaten yaşadığın an eleştiri yağmuru tepende; hiçbir şemsiye fayda etmiyor bazı sözlere delip geçiyor bedeni delice. Bazen sırf karşıdaki sussun diye haksız konumuna geçerim. 

Çok lafa eskiden tahammülüm yok.

 

Zaten çok laf yıkıcıdır, yıkar gider kalpleri.

 

Az'a niyet ettim bugün Çok'lar kapımda.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.