Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

NNS

  Hayat felfesem NNS'e hoş geldiniz. Aslında basit kavramlarla oluşturduğum ve hayatımın en üst tepesine çivilediğim felsefik karakterim. Bence herkesin hayatında benim olmazsa olmazlarım diye direttiği bir felsefesi olmalı. Nedir NNS derseniz. Açılımı;  ·         Net ·         Niyet ·         Samimiyet Karşımda ki insanin "net" olması "niyetinin" açık olması ve "samimi" olması benim için yeterlidir. Çünkü net insanlar yalan söylemez, olayları saptırmaz, ikili oynamaz, tertemizdir, şüphe vermez. Niyeti belli olansa iyiyse iyidir kötüyse kötüdür; gizli niyetlerle iyi rolü yapmaz ve hayatta sizi asla yanıltmaz. Bu insan nasıl değişti birden dedikleriniz aslında özünde ve niyetinde gizlilikler ve bozukluklar olan insanlardır. Yoksa “Okus pokusssss” değişme olmadı, olamaz. Samimiyet; tabi bu her insanda rastlanmayan ender sıcacık bir histir. Karşımda ki insanda NNS ararım.  Bunlardan  birinde kaçak yada eksik varsa o insana her zaman temkinli yaklaşırım... Bu olmazsa olmazlardan sizde edinin, sizi en çok rahatsız eden şeyleri belirleyip felsefik kriterlerinizi belirleyin ve buna göre insanları hayatınıza yaklaştırın.  Hayal kırıklıklarınızı beklentilerinizi azaltacağına garanti veririm.
Ekleme Tarihi: 20 Şubat 2018 - Salı

NNS

 

Hayat felfesem NNS'e hoş geldiniz. Aslında basit kavramlarla oluşturduğum ve hayatımın en üst tepesine çivilediğim felsefik karakterim. Bence herkesin hayatında benim olmazsa olmazlarım diye direttiği bir felsefesi olmalı.

Nedir NNS derseniz. Açılımı; 

·         Net

·         Niyet

·         Samimiyet

Karşımda ki insanin "net" olması "niyetinin" açık olması ve "samimi" olması benim için yeterlidir. Çünkü net insanlar yalan söylemez, olayları saptırmaz, ikili oynamaz, tertemizdir, şüphe vermez. Niyeti belli olansa iyiyse iyidir kötüyse kötüdür; gizli niyetlerle iyi rolü yapmaz ve hayatta sizi asla yanıltmaz. Bu insan nasıl değişti birden dedikleriniz aslında özünde ve niyetinde gizlilikler ve bozukluklar olan insanlardır. Yoksa “Okus pokusssss” değişme olmadı, olamaz. Samimiyet; tabi bu her insanda rastlanmayan ender sıcacık bir histir. Karşımda ki insanda NNS ararım.  Bunlardan  birinde kaçak yada eksik varsa o insana her zaman temkinli yaklaşırım...

Bu olmazsa olmazlardan sizde edinin, sizi en çok rahatsız eden şeyleri belirleyip felsefik kriterlerinizi belirleyin ve buna göre insanları hayatınıza yaklaştırın. 

Hayal kırıklıklarınızı beklentilerinizi azaltacağına garanti veririm.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.