Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

ZEMHERİ

  Mis gibi kokan yeni çarşaf gibi şimdi ruhum, aklım, kalbim. Yeni bir bahara tomurcuklandım güneşi bekliyorum çiğ damlaları sırtımda. Biliyorum ben güneş doğacak; doğmalı zaten bu kara güne.   Hepimizi  en nazik yerimizden vurdu zemheri lakin yaradan bizlere öyle güçlü ruhlar üfledi ki uyuyup uyuyup uyandırıldık tertemiz yeni günlere. Dağlarımıza göre kışlar verildi dimdik yürüdük en korkunç fırtınalarda ve hep çıkarıldık yeni düzlüklere. Bazen sabır için taş, bazen beyaz için leke olduk. İnsan ruhunun yine başka bir insan ruhuyla eğitildiğini gördük. Dersler aldık, sonuçlar çıkardık, inatlaştık, savaştık, yenildik bazen hıçkırıklara ve bazen de kahkahalara teslim olup boğulduk. Bunların hepsi bize mahsustu; meşhur insanoğluna.    Güneşin ilk çiğ ışıkları tenime giriyor ve çiğ damlalarım çoktan süzülmeye başladı buharlaşarak. Isınıyor hücrelerim;  ısındıkça açıyor çiçeklerim.  Güzel kokuyorum  şimdi...
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2018 - Pazartesi

ZEMHERİ

 

Mis gibi kokan yeni çarşaf gibi şimdi ruhum, aklım, kalbim. Yeni bir bahara tomurcuklandım güneşi bekliyorum çiğ damlaları sırtımda. Biliyorum ben güneş doğacak; doğmalı zaten bu kara güne.

 

Hepimizi  en nazik yerimizden vurdu zemheri lakin yaradan bizlere öyle güçlü ruhlar üfledi ki uyuyup uyuyup uyandırıldık tertemiz yeni günlere. Dağlarımıza göre kışlar verildi dimdik yürüdük en korkunç fırtınalarda ve hep çıkarıldık yeni düzlüklere. Bazen sabır için taş, bazen beyaz için leke olduk. İnsan ruhunun yine başka bir insan ruhuyla eğitildiğini gördük. Dersler aldık, sonuçlar çıkardık, inatlaştık, savaştık, yenildik bazen hıçkırıklara ve bazen de kahkahalara teslim olup boğulduk. Bunların hepsi bize mahsustu; meşhur insanoğluna. 

 

Güneşin ilk çiğ ışıkları tenime giriyor ve çiğ damlalarım çoktan süzülmeye başladı buharlaşarak. Isınıyor hücrelerim;  ısındıkça açıyor çiçeklerim.  Güzel kokuyorum  şimdi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.