Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Zaman!

Kimine dava, Kimine deva,   Peki senin için ne zaman kavramı?  Sanki buaralar yaşlanmış hissediyorum ruhumu. Otuz yaş yaşlandırırmıydı kadınları! Halbuki en donanımlı yaş otuz demişti bir büyüğüm. Haklı, hayatın hemen hemen her aşamalarından geçmiş birçok savaşı kaybetmiş, düşmüş, kalkmış, silkelenmiş yeniden başlamış. Ve bazı güneşli günlerde hakkıyla kazanmış. En önemlisi de insanın zalimi ile alimi arasındaki o derin çizgiyi keşfetmiş. Peki neden bu yorgunluk. Galiba hepsi Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Yaş Otuz Beş" şiirinden. Yolun yarısına ramak kala derin hissizlik! Bu düşünce belki de beni yoran. Aslen olumlu hisler peşindeyim. Yolun yarısı ve savaşa yeniden başlamış donanımlı bi asker. Kendime insani duyguları pusula ettiğim. Hayatımda olan güzelliklere daha sıkı tutunduğum yeni bir dönem. Başlasın o zaman silbaştan hikaye'm...
Ekleme Tarihi: 04 Haziran 2020 - Perşembe

Zaman!

Kimine dava,

Kimine deva,

 

Peki senin için ne zaman kavramı? 

Sanki buaralar yaşlanmış hissediyorum ruhumu. Otuz yaş yaşlandırırmıydı kadınları! Halbuki en donanımlı yaş otuz demişti bir büyüğüm. Haklı, hayatın hemen hemen her aşamalarından geçmiş birçok savaşı kaybetmiş, düşmüş, kalkmış, silkelenmiş yeniden başlamış. Ve bazı güneşli günlerde hakkıyla kazanmış. En önemlisi de insanın zalimi ile alimi arasındaki o derin çizgiyi keşfetmiş. Peki neden bu yorgunluk. Galiba hepsi Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Yaş Otuz Beş" şiirinden. Yolun yarısına ramak kala derin hissizlik! Bu düşünce belki de beni yoran. Aslen olumlu hisler peşindeyim. Yolun yarısı ve savaşa yeniden başlamış donanımlı bi asker. Kendime insani duyguları pusula ettiğim. Hayatımda olan güzelliklere daha sıkı tutunduğum yeni bir dönem.

Başlasın o zaman silbaştan hikaye'm...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.