Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Yolun Neresindeyim?

Hepimizin kendisine sorması gereken en gerçek soru aslında bu. Haydi alın çayı kahveyi çekilin bir avuç kuytuya. Sorun bakalım sizler yolun neresindesiniz?   Hayat denen şey bir yol olmasaydı  Âşık Veysel der miydi hiç “Uzun ince bir yoldayım” diye içli içli? Gönül gözü açık olan kadim insanlar okuyor bu hayatı satır satır. Kimi türküyle, kimi şiirle, kimi de yazıyla döküyor sokaklara anlayana ve anlamak isteyene; derdi gerçekten anlamak olana. Bu uzun yolun neresindeyiz tam olarak. 35 yaş gerçekten yolun yarısı edebilir mi? Her gönlün yaşı başka zaten. Kimi on yedisinde, kimi yetmişinde, kimi yeni doğmuş bebek tadında.    Yolun neresinde olduğumu sorgulamak farklı bir tat bıraktı nefsimde. Oturup bir tutam karanlıkta yaşadığım güzelliklere kor, kötülüklere kör oldum. Sahi gerçekten sizler yolun neresindesiniz?
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2018 - Pazartesi

Yolun Neresindeyim?

Hepimizin kendisine sorması gereken en gerçek soru aslında bu. Haydi alın çayı kahveyi çekilin bir avuç kuytuya. Sorun bakalım sizler yolun neresindesiniz?

 

Hayat denen şey bir yol olmasaydı  Âşık Veysel der miydi hiç “Uzun ince bir yoldayım” diye içli içli? Gönül gözü açık olan kadim insanlar okuyor bu hayatı satır satır. Kimi türküyle, kimi şiirle, kimi de yazıyla döküyor sokaklara anlayana ve anlamak isteyene; derdi gerçekten anlamak olana. Bu uzun yolun neresindeyiz tam olarak. 35 yaş gerçekten yolun yarısı edebilir mi? Her gönlün yaşı başka zaten. Kimi on yedisinde, kimi yetmişinde, kimi yeni doğmuş bebek tadında. 

 

Yolun neresinde olduğumu sorgulamak farklı bir tat bıraktı nefsimde. Oturup bir tutam karanlıkta yaşadığım güzelliklere kor, kötülüklere kör oldum. Sahi gerçekten sizler yolun neresindesiniz?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.