Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Yaz Müzikali

  Bazı müziklerin tınıları alırda götürürya, öyle bir şarkıya rast geldim. Tabi sizlerle paylaşmadan bu şarkıyı önce hislerimi paylaşacağım.   Bir sahil kasabasındayım yazı yaz etmişiz tüm sevdiklerimle. Gün boyu; denizin, güneşin, kumun tatlı yorgunluğu işlemiş üzerimize. Yine bir akşam telaşı, atmışız kendimizi sokaklara güneş kızılıyla elvada demiş dokunduğu heryere. Hafif alaca hava, oldukça ılık vuruyor yüzümüze. Sahilde yürüyoruz aylak ve dingin. Mekanlardan tamda bu müzik bağırıyor kulaklarımıza.   Ve bir mekanda alıyoruz soluğu. Geceyi geç ediyoruz sevilenlerle...   Müzik; ZAZ - Les Passants 
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2020 - Salı

Yaz Müzikali

 

Bazı müziklerin tınıları alırda götürürya, öyle bir şarkıya rast geldim. Tabi sizlerle paylaşmadan bu şarkıyı önce hislerimi paylaşacağım.

 

Bir sahil kasabasındayım yazı yaz etmişiz tüm sevdiklerimle. Gün boyu; denizin, güneşin, kumun tatlı yorgunluğu işlemiş üzerimize. Yine bir akşam telaşı, atmışız kendimizi sokaklara güneş kızılıyla elvada demiş dokunduğu heryere. Hafif alaca hava, oldukça ılık vuruyor yüzümüze. Sahilde yürüyoruz aylak ve dingin. Mekanlardan tamda bu müzik bağırıyor kulaklarımıza.

 

Ve bir mekanda alıyoruz soluğu. Geceyi geç ediyoruz sevilenlerle...

 

Müzik; ZAZ - Les Passants 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.