Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Yağmur

  Şimdi yağarsa yağmur, ıslanırım. Sonra yağarsa yağmur, ben yine ıslanırım. Hiç yağmasa da yağmur,  ben hep ıslanırım...   İçimdeki çocuğu kaybettim bu aralar.  Beni dimdik ayakta tutan,  nağralar atarak gönlümde çağlayan, koşan, yorulan.  Düşünce ağlayıp kalkınca oyuna devam eden çocuk neredesin?   Onca yaşanan acılara kayıtsız kalamıyorum. Üst üste gelen felaketler ruhumla oyun oynuyor adeta. Evet bizler sıcacık evlerimizden izlerken o insanlar o anı yaşıyor. Çok acizce evet konforlu evimizden vah tüh etmek. Bu durum ve birçoğu ruhsal olarak çürütüyor insanı. Güzel günler gelsin artık! Gelecektir yada inanıyorum...
Ekleme Tarihi: 06 Kasım 2020 - Cuma

Yağmur

 

Şimdi yağarsa yağmur, ıslanırım.

Sonra yağarsa yağmur, ben yine ıslanırım.

Hiç yağmasa da yağmur,  ben hep ıslanırım...

 

İçimdeki çocuğu kaybettim bu aralar.  Beni dimdik ayakta tutan,  nağralar atarak gönlümde çağlayan, koşan, yorulan.  Düşünce ağlayıp kalkınca oyuna devam eden çocuk neredesin?

 

Onca yaşanan acılara kayıtsız kalamıyorum. Üst üste gelen felaketler ruhumla oyun oynuyor adeta. Evet bizler sıcacık evlerimizden izlerken o insanlar o anı yaşıyor. Çok acizce evet konforlu evimizden vah tüh etmek. Bu durum ve birçoğu ruhsal olarak çürütüyor insanı.

Güzel günler gelsin artık! Gelecektir yada inanıyorum...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.