Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Vazgeç

    Siz hiç vazgeçtiniz mi? Tabi ya bu da soru mu? İlla ki zamanın bir köşesinde herkes bir şeylerden vazgeçmiştir. Hayat vazgeçtiklerimizle ilerliyor. Hani şöyle; yoğun çaba gösterip her şeye rağmen tutunup illa ki sürdürdüğünüz davaların aslında sizin celladınız olduğunu ve bütününüzü bozarcasına sizi kemirdiğini fark ettiğinizde hiç istemeseniz de bedeninizin ve ruhunuzun vazgeçtiğini htiğiniz oldu mu?  Refleks, yani bir nevi kusuyor bedenin ruhun  biriktirdiklerini.  Sonrası belki de derin bir huzur... Diretme hiçbir şeye; vazgeç. Vazgeç ki hayatın devam etsin. Vazgeç ki vazgeçemeyeceğini sanıp seni ezenler defolup gitsin...
Ekleme Tarihi: 07 Şubat 2019 - Perşembe

Vazgeç

 

 

Siz hiç vazgeçtiniz mi? Tabi ya bu da soru mu? İlla ki zamanın bir köşesinde herkes bir şeylerden vazgeçmiştir. Hayat vazgeçtiklerimizle ilerliyor.

Hani şöyle; yoğun çaba gösterip her şeye rağmen tutunup illa ki sürdürdüğünüz davaların aslında sizin celladınız olduğunu ve bütününüzü bozarcasına sizi kemirdiğini fark ettiğinizde hiç istemeseniz de bedeninizin ve ruhunuzun vazgeçtiğini htiğiniz oldu mu?  Refleks, yani bir nevi kusuyor bedenin ruhun  biriktirdiklerini.  Sonrası belki de derin bir huzur...

Diretme hiçbir şeye; vazgeç.

Vazgeç ki hayatın devam etsin.

Vazgeç ki vazgeçemeyeceğini sanıp seni ezenler defolup gitsin...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.