Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Şükür!

  Güneş doğacak ve yeniden ısıtacak kalbimizi. Yağmur yeniden ıslatacak ruhumuzu. Bahar çiçekleriyle yeniden kucaklayacak hislerimizi .    Küsme hayata, belkide en sıkı sarılman gereken dönemden geçiyorsun. Bırakma umutları hayalleri hedefleri. Ders al sonuç çıkar başına gelenlerden yoksa asla yürüyemezsin bu yolda. Birazda şükür! Belki son dönemlerde en boşverdiğimiz şey. Sürekli isyana sürüklenmiş durumdayız toplum olarak. Herşeye isyan eden baş kaldıran bu süreçte bedenimize stres yükleyen bir kesim haline geldik. Aykırılık adeta yaşam biçimimiz haline gelmişken, duadan kaderden yaradandanda bir hayli uzaklaştık. Biraz şükür, Biraz sebat, Biraz sevgi, Biraz empati, Biraz hoşgörü, Kendine gel insan, silkelen...
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2020 - Perşembe

Şükür!

 

Güneş doğacak ve yeniden ısıtacak kalbimizi.

Yağmur yeniden ıslatacak ruhumuzu. Bahar çiçekleriyle yeniden kucaklayacak hislerimizi . 

 

Küsme hayata, belkide en sıkı sarılman gereken dönemden geçiyorsun. Bırakma umutları hayalleri hedefleri. Ders al sonuç çıkar başına gelenlerden yoksa asla yürüyemezsin bu yolda. Birazda şükür! Belki son dönemlerde en boşverdiğimiz şey. Sürekli isyana sürüklenmiş durumdayız toplum olarak. Herşeye isyan eden baş kaldıran bu süreçte bedenimize stres yükleyen bir kesim haline geldik. Aykırılık adeta yaşam biçimimiz haline gelmişken, duadan kaderden yaradandanda bir hayli uzaklaştık.

Biraz şükür,

Biraz sebat,

Biraz sevgi,

Biraz empati,

Biraz hoşgörü,

Kendine gel insan, silkelen...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.