Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Stockholm Sendromu

  Ben çoktan hayatımdan def ettim katillerimi! Ab-ı huzurdayım şimdi. İnsan katiline âşık olurmuş. Katiline hizmet edermiş ve en çok katilini insan sanırmış.   Aşk derken gönül ilişkisi değil tabi bu. Tabiren tapınma sevme karşıdakini iyi bir insanmış gibi görme. Bir nevi ''zan''. Sizi harcayan, kullanan kim varsa siz onu aslen kahraman sanırsınız. At gözlükleriyle olayın geniş tarafını göremezsiniz. Bu tür insanlar ustalaşmıştır ve celladı olmuştur çevresinin. Çizdiği güzel insan tablosunun altındaki şeytan sürekli kurgu peşindedir. Mağdur görmez olanı biteni; görse de iliştiremez, yakıştıramaz ve belki de kabullenemez. Öyle çok ki bu sendroma yakalanan aslında hepimizin hayatında birer katil var. Sendrom diyorum çünkü tıp dilinde de adı konmuş çoktan. “Stockholm Sendromu” olarak kanıtlanmış katillerin nasıl saf ruhları sömürdükleri.    Etrafınıza bir bakın. Kim sizi çıkarları için sömürüp en iyi oymuş gibi sırtınızı sıvazlıyor. Atın o tipleri en yakın çöp kutusuna çürüsünler ve yok olsunlar hayatınızdan. 
Ekleme Tarihi: 22 Ekim 2018 - Pazartesi

Stockholm Sendromu

 

Ben çoktan hayatımdan def ettim katillerimi! Ab-ı huzurdayım şimdi. İnsan katiline âşık olurmuş. Katiline hizmet edermiş ve en çok katilini insan sanırmış.

 

Aşk derken gönül ilişkisi değil tabi bu. Tabiren tapınma sevme karşıdakini iyi bir insanmış gibi görme. Bir nevi ''zan''. Sizi harcayan, kullanan kim varsa siz onu aslen kahraman sanırsınız. At gözlükleriyle olayın geniş tarafını göremezsiniz. Bu tür insanlar ustalaşmıştır ve celladı olmuştur çevresinin. Çizdiği güzel insan tablosunun altındaki şeytan sürekli kurgu peşindedir. Mağdur görmez olanı biteni; görse de iliştiremez, yakıştıramaz ve belki de kabullenemez. Öyle çok ki bu sendroma yakalanan aslında hepimizin hayatında birer katil var. Sendrom diyorum çünkü tıp dilinde de adı konmuş çoktan. “Stockholm Sendromu” olarak kanıtlanmış katillerin nasıl saf ruhları sömürdükleri. 

 

Etrafınıza bir bakın. Kim sizi çıkarları için sömürüp en iyi oymuş gibi sırtınızı sıvazlıyor. Atın o tipleri en yakın çöp kutusuna çürüsünler ve yok olsunlar hayatınızdan. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.