Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Siluet

    Şimdi anlar gibiyim her şeyi, Lakin pek bezgin ruhum hasta ruhlara.    Eskiden olsa en vicdani duygularla her düşeni toplamaya, her olaya psikolojik olarak yaklaşıp tedavi etmeye çalışırdım. Pek severim insan psikolojisini, insanı. Zamanla tecrübeler bana her hastanın hasta olmadığını, hatta her hastanın iyileşmek istemediğini, hatta ve  katta sadece çevresindekileri kullanmak için her şeyi yaptığını gösterdi. İyimser duygularım hala bünyemi terk etmese de artık akla karayı iyi ayırt edebilmekteyim. Niyetleri, hatta duyguları okuyabilmenin bir avantajıyla her şeyi daha iyi analiz ederek kimsenin enerjimi alt etmesine izin vermiyorum. Buna koruma çemberim diyorum. “Toksit-insan-savar” da denebilir.   Hayat mücadelenizde yerçekimini on kat arttırarak bünyenize yük olan herkesten kaçın... Ruhu besleyen ve yücelten şeylere yönelin, çünkü sizi siz yapan, ayakta tutan siluetiniz değil ruhunuzdur...
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2021 - Cumartesi

Siluet

 

 

Şimdi anlar gibiyim her şeyi,

Lakin pek bezgin ruhum hasta ruhlara. 

 

Eskiden olsa en vicdani duygularla her düşeni toplamaya, her olaya psikolojik olarak yaklaşıp tedavi etmeye çalışırdım. Pek severim insan psikolojisini, insanı. Zamanla tecrübeler bana her hastanın hasta olmadığını, hatta her hastanın iyileşmek istemediğini, hatta ve  katta sadece çevresindekileri kullanmak için her şeyi yaptığını gösterdi. İyimser duygularım hala bünyemi terk etmese de artık akla karayı iyi ayırt edebilmekteyim. Niyetleri, hatta duyguları okuyabilmenin bir avantajıyla her şeyi daha iyi analiz ederek kimsenin enerjimi alt etmesine izin vermiyorum. Buna koruma çemberim diyorum. “Toksit-insan-savar” da denebilir.

 

Hayat mücadelenizde yerçekimini on kat arttırarak bünyenize yük olan herkesten kaçın...

Ruhu besleyen ve yücelten şeylere yönelin, çünkü sizi siz yapan, ayakta tutan siluetiniz değil ruhunuzdur...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.