Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Sevin !

Her yeni gün yeni bir şeylere ait olmak değil midir aslında, eğer hayatımızı öyle görürsek daha yaşanır hale gelir herşey.   Herşey demişken herşeyiniz olmasın hayatta illa ki bir eksiğiniz olsun eksiksiz hayat olmaz eksik şeyler her zaman sizi tutar bağlar geçiş dönemi oluşturur o eksiğe hedeflenmişken geçersiniz en zor uçurumların kenarından.   Eksiklerin değerini bilin onları sevin. Sevin demişken kaç kişiyi sevdiniz bugüne kadar sevmiş gibi mi yaptınız çıkarlarınızı mı besliyordu yanınızda tuttuklarınız yoksa, kendinizi sevebildiniz mi aslen Kendini sevemeyen insanlar değil midir hep hataları parke taşı gibi döşeyen hayatına.   Onlar hep bebekken altı geç temizlenen, çocukken annesinden yemek bekleyen güvensiz yetişmiş bireylerdir. Kısır döngü aslında annesi ona, o çocuklarına, çocuklar çocuklarına bir nesil kendi kendini katlediyor. Sepetteki bir elmaya kurt girdimi zamanla bütün elmaları çürütüyor.   Sonuca önem veren bir birey olarak sevin arkadaşlar sevin; kuşu, böceği, toprağı, gözünde yaş olanı, üstü kirli olanı, hata yapanı, eksiğiyle fazlasıyla herşeyi en önemlisi kendinizi sevin.   ÇÜNKÜ SEVGİ EN BÜYÜK HARİTA BU YAŞAM YOLUNDA... ''İmran Ünal ER''  
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2017 - Pazar

Sevin !

Her yeni gün yeni bir şeylere ait olmak değil midir aslında, eğer hayatımızı öyle görürsek daha yaşanır hale gelir herşey.

 

Herşey demişken herşeyiniz olmasın hayatta illa ki bir eksiğiniz olsun eksiksiz hayat olmaz eksik şeyler her zaman sizi tutar bağlar geçiş dönemi oluşturur o eksiğe hedeflenmişken geçersiniz en zor uçurumların kenarından.

 

Eksiklerin değerini bilin onları sevin. Sevin demişken kaç kişiyi sevdiniz bugüne kadar sevmiş gibi mi yaptınız çıkarlarınızı mı besliyordu yanınızda tuttuklarınız yoksa, kendinizi sevebildiniz mi aslen Kendini sevemeyen insanlar değil midir hep hataları parke taşı gibi döşeyen hayatına.

 

Onlar hep bebekken altı geç temizlenen, çocukken annesinden yemek bekleyen güvensiz yetişmiş bireylerdir. Kısır döngü aslında annesi ona, o çocuklarına, çocuklar çocuklarına bir nesil kendi kendini katlediyor. Sepetteki bir elmaya kurt girdimi zamanla bütün elmaları çürütüyor.

 

Sonuca önem veren bir birey olarak sevin arkadaşlar sevin; kuşu, böceği, toprağı, gözünde yaş olanı, üstü kirli olanı, hata yapanı, eksiğiyle fazlasıyla herşeyi en önemlisi kendinizi sevin.

 

ÇÜNKÜ SEVGİ EN BÜYÜK HARİTA BU YAŞAM YOLUNDA... ''İmran Ünal ER''

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.