Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Mevsimin Ruhu

  İlk yağmurda ıslanabilmenin mutluluğu var içimde. Evet evet; dün akşam saatlerinde bebişi babasına satıp kendimi sokağa attım. Kafamdaki bir sürü işleri hallederken en güzeliydi yağmurun altında koşuşturmam.   Her ay her mevsim tabiî ki de güzeldir. Lakin benim en en ennnn sevdiğim gönlümün efendisi iki ay var ki ruhumu öpüp okşar adeta. Hali hazırda içindeyken ondan başlayalım. Ekim; sararıp solmuş yaprakların intihar ettiği, ya da yeniden doğmak uğrunda,  yeşil ile başlayan siyah ile sonlanan öykünün en anlamlısı Ekim. Tüm renk geçişlerinin tuvallere söz konusu olabileceği ve şımarık yağmurları, can sıkan garip havasıyla; Ekimmm!!! işte Ekimmmm!!!. Bir de Nisan; papatya baharıyla, can ısıtan güneşiyle, pazar tezgahlarını süsleyen yeşiliyle tazeler ruhumu.   Adeta beni yenileyen aylardır bu muhtelif aylar. Ekimde ölü hücrelerimden kurtulurken Nisanda can bulur yenilenirim. Hep bu aylarda hayata bakış açım, hayatı anlama derecem, sevgim, huzurum, bereketim artar. Saçma ama her şeye bir anlam yükler, olayları izler ve gülümserim.    Her mevsim harikulade. Haydi sizde en sevdiğiniz mevsimi ve ayı düşünün ve o aya mevsime teslim olun. Teslimiyet iyidir ruhu yeniler...
Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2018 - Pazartesi

Mevsimin Ruhu

 

İlk yağmurda ıslanabilmenin mutluluğu var içimde. Evet evet; dün akşam saatlerinde bebişi babasına satıp kendimi sokağa attım. Kafamdaki bir sürü işleri hallederken en güzeliydi yağmurun altında koşuşturmam.

 

Her ay her mevsim tabiî ki de güzeldir. Lakin benim en en ennnn sevdiğim gönlümün efendisi iki ay var ki ruhumu öpüp okşar adeta. Hali hazırda içindeyken ondan başlayalım. Ekim; sararıp solmuş yaprakların intihar ettiği, ya da yeniden doğmak uğrunda,  yeşil ile başlayan siyah ile sonlanan öykünün en anlamlısı Ekim. Tüm renk geçişlerinin tuvallere söz konusu olabileceği ve şımarık yağmurları, can sıkan garip havasıyla; Ekimmm!!! işte Ekimmmm!!!. Bir de Nisan; papatya baharıyla, can ısıtan güneşiyle, pazar tezgahlarını süsleyen yeşiliyle tazeler ruhumu.

 

Adeta beni yenileyen aylardır bu muhtelif aylar. Ekimde ölü hücrelerimden kurtulurken Nisanda can bulur yenilenirim. Hep bu aylarda hayata bakış açım, hayatı anlama derecem, sevgim, huzurum, bereketim artar. Saçma ama her şeye bir anlam yükler, olayları izler ve gülümserim. 

 

Her mevsim harikulade. Haydi sizde en sevdiğiniz mevsimi ve ayı düşünün ve o aya mevsime teslim olun. Teslimiyet iyidir ruhu yeniler...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.