Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

MARUZ

    Bir çocuk doktorunun harika tavsiyesiydi. “Her şeye maruz kalsın”. Ne güzel bir tavsiyeydi. Peki siz nelere maruz kaldınız?   Birçok şeye maruz kalıyoruz. Parasızlığa, vefasızlığa, susuzluğa, insafsızlığa, haksızlığa, yoksulluğa, bilinçsizliğe, terbiyesizliğe, cehalete …   Çoğu kez de cennette cehenneme... Maruz kaldıklarımıza feryat figan ederken tam da doktorun dediği noktayı kaçırıyoruz. Tüm maruziyetler hayatın içinde bizi biz yaparak bizi yarınlara hazırlıyor.   Aslında bugünlerimiz de dünlerde yaşadığımız maruziyetler değil mi? Maruz kal çünkü maruz kaldıkça güçlenirsin...
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2018 - Cumartesi

MARUZ

 

 

Bir çocuk doktorunun harika tavsiyesiydi. “Her şeye maruz kalsın”. Ne güzel bir tavsiyeydi. Peki siz nelere maruz kaldınız?

 

Birçok şeye maruz kalıyoruz. Parasızlığa, vefasızlığa, susuzluğa, insafsızlığa, haksızlığa, yoksulluğa, bilinçsizliğe, terbiyesizliğe, cehalete …

 

Çoğu kez de cennette cehenneme... Maruz kaldıklarımıza feryat figan ederken tam da doktorun dediği noktayı kaçırıyoruz. Tüm maruziyetler hayatın içinde bizi biz yaparak bizi yarınlara hazırlıyor.

 

Aslında bugünlerimiz de dünlerde yaşadığımız maruziyetler değil mi? Maruz kal çünkü maruz kaldıkça güçlenirsin...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.