Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

KONFOR

Nasılda negatifizm bağımlısı olmuşuz. Nasılda  tutkuyla bağlanmışız, bardağın boş bırakılan dudak payına! Oysa o pay canımız yanmasın diye bırakılmamışmıydı?   Her daim olay ve olanların eksileriyle savaşıyoruz ki asla güzellikleri göremiyoruz. Bence bu çağın en büyük krizi "konfor zehirlenmesi". Bu zehir; aşırı konforu normalleştirerek en ufak krizde isyan bayrağını çekmek. Git gide daha çok konfor, daha çok rahatlık, bizleri daha isyankâr daha tahammülsüz ve hasta hale getirdi. Hayatımızdaki eksilere tutunarak; mutsuzluğun kirvesi, konforun kölesi olmuşuz.   Eksisiyle artısıyla hayatı kucaklayabilmenin  olgunluğuna erişirsek. Acıyla ilişik olan göbek bağımızı kesersek belki, sabır hırkasıyla mutluluk yoluna seyyah oluruz...  İÜE
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2021 - Çarşamba

KONFOR

Nasılda negatifizm bağımlısı olmuşuz. Nasılda  tutkuyla bağlanmışız, bardağın boş bırakılan dudak payına! Oysa o pay canımız yanmasın diye bırakılmamışmıydı?

 

Her daim olay ve olanların eksileriyle savaşıyoruz ki asla güzellikleri göremiyoruz. Bence bu çağın en büyük krizi "konfor zehirlenmesi". Bu zehir; aşırı konforu normalleştirerek en ufak krizde isyan bayrağını çekmek. Git gide daha çok konfor, daha çok rahatlık, bizleri daha isyankâr daha tahammülsüz ve hasta hale getirdi. Hayatımızdaki eksilere tutunarak; mutsuzluğun kirvesi, konforun kölesi olmuşuz.

 

Eksisiyle artısıyla hayatı kucaklayabilmenin  olgunluğuna erişirsek. Acıyla ilişik olan göbek bağımızı kesersek belki, sabır hırkasıyla mutluluk yoluna seyyah oluruz...  İÜE

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.