Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Kendine Gel!!!

  Bu bir uyarıdır; kendinize gelin, kendinizde kalın, kendinizi dinleyin, kendinizi bilin...   Aşırı derecede başkalaşma yaşayan, başkalarının hayatına göre başkalarının hayatından yaşamaya özenmiş bir toplum olduk. Kimsenin kendisiyle bir derdi yok. Herkes başkasının derdinde. Oysa içselleşmek için aynayı acilen kendimize, kendi yaşam koşullarımıza çevirip kendi yaşam felsefemizi yakalamamız lazım. Sürekli başkalarının hayatına adapte yaşayınca kendi güzelliklerimizi kaçırıyoruz. Hep birileri, hep başkaları. Peki ne zaman sen?    Kendinle yaşa, kendinle kal, içselleş, derinleş, olgunlaş ve demlen. Yoksa asla bu hayatın leziz tadını tadamayacaksın ve hep başkalarının tat aldığından nemalanacaksın...
Ekleme Tarihi: 04 Kasım 2019 - Pazartesi

Kendine Gel!!!

 

Bu bir uyarıdır; kendinize gelin, kendinizde kalın, kendinizi dinleyin, kendinizi bilin...

 

Aşırı derecede başkalaşma yaşayan, başkalarının hayatına göre başkalarının hayatından yaşamaya özenmiş bir toplum olduk. Kimsenin kendisiyle bir derdi yok. Herkes başkasının derdinde. Oysa içselleşmek için aynayı acilen kendimize, kendi yaşam koşullarımıza çevirip kendi yaşam felsefemizi yakalamamız lazım. Sürekli başkalarının hayatına adapte yaşayınca kendi güzelliklerimizi kaçırıyoruz. Hep birileri, hep başkaları. Peki ne zaman sen? 

 

Kendinle yaşa, kendinle kal, içselleş, derinleş, olgunlaş ve demlen. Yoksa asla bu hayatın leziz tadını tadamayacaksın ve hep başkalarının tat aldığından nemalanacaksın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.