Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Her şeye rağmen yola devam

  Hayatı yarılamış ve çokça yorulmuş hissediyoruz. Bulunduğumuz sürecin bizleri bu düşüncelere sürüklediğinin bilincinde olmak! Ayağa kalkmak silkelenmek ve belki de yeniden koşmak gerek...   Yıllardır çabalayarak köşeye attığımız üç beş emekle herşey tamam sanıyoruz. Aslında hayatın en başındayız. Anne babalarımızın hala bizler için çalışıp çabaladığını görünce ekseriyetle en başındayız. Yorgunluk sandığımız gafleti öteleyip yine yeniden maratonun bir parçası haline gelmeli. Daha fazla inançla yola koyulmalı. İçsel motivasyon ateşini daha geçerli yakıtla harlamalı.   Herkese herşeye rağmen yola devam...
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2021 - Cumartesi

Her şeye rağmen yola devam

 

Hayatı yarılamış ve çokça yorulmuş hissediyoruz. Bulunduğumuz sürecin bizleri bu düşüncelere sürüklediğinin bilincinde olmak! Ayağa kalkmak silkelenmek ve belki de yeniden koşmak gerek...

 

Yıllardır çabalayarak köşeye attığımız üç beş emekle herşey tamam sanıyoruz. Aslında hayatın en başındayız. Anne babalarımızın hala bizler için çalışıp çabaladığını görünce ekseriyetle en başındayız. Yorgunluk sandığımız gafleti öteleyip yine yeniden maratonun bir parçası haline gelmeli. Daha fazla inançla yola koyulmalı. İçsel motivasyon ateşini daha geçerli yakıtla harlamalı.

 

Herkese herşeye rağmen yola devam...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.