Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

HAYAT

    Lafı sözü uzatmıyorum artık,  taktik maktik yok bam bam bam… En iyi eğitim kurumunun hayat olduğu kanısındayım. Hayatın bana öğrettiklerini, ne umutlarla dolu okuduğum okullardan, ne de gittiğim eğitimlerden seminerlerden alabildim. Hani deriz ya önemli olan kendini geliştirmek diye gerçekten doğru, ne mezunlar gördüm iki kelamı bir ortaya dökemeyen. Bir de okullarda kafa patlattığımız kitaplara benzemiyor zıkkımın hayatı. Saf duygularınıza çelme takıyor adeta öğretmeye çalıştıkları. Eğitim kurumlarının tek eksiğidir uygulamalı eğitim. Hayatın bu kadar güzel öğretme yetisi de direk yaşatarak öğretiyor olması, yani uygulamalı eğitim. Dibine kadar yaşatıyor öğretmek istediklerini. Tüm uzuvlarında htiriyor.  Eğitimin sonsuz olduğuna inananlardanım. Bitmeyeceğine gitmeyeceğine bunun için en kaliteli eğitim kurumu hayattır. Sen hayatını devam ettirdiğin sürece eğitim devam ediyor. Her yeni günde aslında yeni bir şeyler öğreniyoruz. Algılarımız kapandığı için farkında bile olamıyoruz ama her an bir dersin içindeyiz. Yaşamımızın son bulacağı ana kadar sınavımız sınanmamız devam edecek. Aslında yalnızlığı tercih edenler bu sınava kafa tutanlar. Ya da leb demeden leblebi yediklerinden kafa patlatmak istemeyenler. Bir çocuğun gözleriyle gülebildiğini hisseddiğimde, Hayatın en iyi öğretmen olduğunu deneyimlediğimde, İnsanların sadece çıkarlarını besleğinde sana geldiğini öğrendiğimde, Aşkın gösteri yapılmayacak kadar samimiyet istediğini bildiğimde, Toprağı avuçlayarak diktiğim çiçeklerimi kendi ellerimle soldurduğumu gördüğümde, Öğrenecek çok şey, öğretecek çok şeyi var hayatın …
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2017 - Cuma

HAYAT

 

 

Lafı sözü uzatmıyorum artık,  taktik maktik yok bam bam bam…

En iyi eğitim kurumunun hayat olduğu kanısındayım. Hayatın bana öğrettiklerini, ne umutlarla dolu okuduğum okullardan, ne de gittiğim eğitimlerden seminerlerden alabildim. Hani deriz ya önemli olan kendini geliştirmek diye gerçekten doğru, ne mezunlar gördüm iki kelamı bir ortaya dökemeyen. Bir de okullarda kafa patlattığımız kitaplara benzemiyor zıkkımın hayatı. Saf duygularınıza çelme takıyor adeta öğretmeye çalıştıkları.

Eğitim kurumlarının tek eksiğidir uygulamalı eğitim. Hayatın bu kadar güzel öğretme yetisi de direk yaşatarak öğretiyor olması, yani uygulamalı eğitim. Dibine kadar yaşatıyor öğretmek istediklerini. Tüm uzuvlarında htiriyor.  Eğitimin sonsuz olduğuna inananlardanım. Bitmeyeceğine gitmeyeceğine bunun için en kaliteli eğitim kurumu hayattır. Sen hayatını devam ettirdiğin sürece eğitim devam ediyor. Her yeni günde aslında yeni bir şeyler öğreniyoruz. Algılarımız kapandığı için farkında bile olamıyoruz ama her an bir dersin içindeyiz. Yaşamımızın son bulacağı ana kadar sınavımız sınanmamız devam edecek.

Aslında yalnızlığı tercih edenler bu sınava kafa tutanlar. Ya da leb demeden leblebi yediklerinden kafa patlatmak istemeyenler.

Bir çocuğun gözleriyle gülebildiğini hisseddiğimde,

Hayatın en iyi öğretmen olduğunu deneyimlediğimde,

İnsanların sadece çıkarlarını besleğinde sana geldiğini öğrendiğimde,

Aşkın gösteri yapılmayacak kadar samimiyet istediğini bildiğimde,

Toprağı avuçlayarak diktiğim çiçeklerimi kendi ellerimle soldurduğumu gördüğümde,

Öğrenecek çok şey, öğretecek çok şeyi var hayatın …

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.