Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Güzel Olan Herşey

  Güzel şeylere ihtiyacımız var; güzel sevgilere, güzel insanlara, güzel kalplere, güzel hislere, güzel günlere...    Aslen etrafımızı saran çok güzellikler var. Kötü dediklerimizin bile güzel yanları elbette var. Millet olarak her şeyin kötü tarafından tutup, onunla yaşayıp, onunla yargılıyoruz olanları.  Kendimizi paralıyoruz. Olayları kötü tarafından yakalayıp kendimize kendimizi zindan ediyoruz. En değmez şeylere en değerli vakitleri harcayıp sonra karşıdan değerli davranışlar bekliyoruz.  Beklentilerimiz boş çıkınca karşı tarafı suçluyoruz. Güzel şeyleri bertaraf edip kötü şeylere tutunuyoruz. Aslında hiçbir şey kötü değil. Çok iyi şeyler var yaşanası.     Karnında tekme vuran bir bebek, Fırından yeni çıkan bir ekmek, Seni aşkla sevip saran bir emek...  
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2018 - Pazartesi

Güzel Olan Herşey

 

Güzel şeylere ihtiyacımız var; güzel sevgilere, güzel insanlara, güzel kalplere, güzel hislere, güzel günlere... 

 

Aslen etrafımızı saran çok güzellikler var. Kötü dediklerimizin bile güzel yanları elbette var. Millet olarak her şeyin kötü tarafından tutup, onunla yaşayıp, onunla yargılıyoruz olanları.  Kendimizi paralıyoruz. Olayları kötü tarafından yakalayıp kendimize kendimizi zindan ediyoruz. En değmez şeylere en değerli vakitleri harcayıp sonra karşıdan değerli davranışlar bekliyoruz.  Beklentilerimiz boş çıkınca karşı tarafı suçluyoruz. Güzel şeyleri bertaraf edip kötü şeylere tutunuyoruz. Aslında hiçbir şey kötü değil. Çok iyi şeyler var yaşanası.

 

 

Karnında tekme vuran bir bebek,

Fırından yeni çıkan bir ekmek,

Seni aşkla sevip saran bir emek...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.