Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Gökkuşağı

  Hayır canım otuzuma merdiven falan dayamadım. Ben halaaaa on beşinde küçük bir kız çocuğuyum... Yıllar ilerlese de insan çocuk kalıyor; büyütemiyor bazı hisleri sanırım. Bunun yegane sebebi küçükken çok oyun kurup bozan, hayal dünyalarında parentler atan bir yavru oluşum sanırım. Yayla evimizin yakınları pek tenhaydı. Beş parmağı geçmeyecek kadar yaşıtımız vardı. Fakat çoğu çobanlık yapıyor ya da restaurant işlerine yardım ediyordu. Yalnızdık. Öyle büyük ve kalabalık oyunlar kurardım ki akşam olunca o kalabalıktan yorulmuş olurdum. Yani ben benleyken hiç sıkılmazdım. Hala da kendimle olan muhabbetim çok koyudur. Geniş hayal dünyam sebebiyle belkide hep küçük kalıyorum. “Yaş otuz beş” yolun yarısına daha çok var. Ruhumda; Ben hala elleri ayakları çamur, bedeni oyun yorgunu, ruhu gökkuşağı küçük bir kız çocuğuyum.
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba

Gökkuşağı

 

Hayır canım otuzuma merdiven falan dayamadım. Ben halaaaa on beşinde küçük bir kız çocuğuyum...

Yıllar ilerlese de insan çocuk kalıyor; büyütemiyor bazı hisleri sanırım. Bunun yegane sebebi küçükken çok oyun kurup bozan, hayal dünyalarında parentler atan bir yavru oluşum sanırım. Yayla evimizin yakınları pek tenhaydı. Beş parmağı geçmeyecek kadar yaşıtımız vardı. Fakat çoğu çobanlık yapıyor ya da restaurant işlerine yardım ediyordu. Yalnızdık. Öyle büyük ve kalabalık oyunlar kurardım ki akşam olunca o kalabalıktan yorulmuş olurdum. Yani ben benleyken hiç sıkılmazdım. Hala da kendimle olan muhabbetim çok koyudur. Geniş hayal dünyam sebebiyle belkide hep küçük kalıyorum.

“Yaş otuz beş” yolun yarısına daha çok var. Ruhumda; Ben hala elleri ayakları çamur, bedeni oyun yorgunu, ruhu gökkuşağı küçük bir kız çocuğuyum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.