Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Gitmeli….

Ellerim titrer gibi susuyorum bugün. Boynuma dolamışım rüzgarı, saçlarımı kesiyor ayaz tel tel...   Gitmek istiyorum bugünlerde en uzaklarıma, dokunmak istiyorum yalnızlığıma.   Ama her defasında bir kalabalık kelepçesi ellerimde, bir çok akıl prangası ayaklarımda.   Tutuyorlar beni sığ denizde boğar gibi. İnandırmaya çalışıyorlar inandıklarına ve yargılıyorlar acımasızca.    Gitmenize izin vermiyorlar çünkü yeni şeyler görmeniz rahatsız eder insanları, aynı yolları ezip aynı havayı solumanızı isterler. Hayata takılmış bir at gözlüğüyle belki dört dağ  arasında körleşmenizi izlerler. Kendi cesaret edemediklerine sizin de cesaret etmenizi istemezler. Dünya’nın buradan ibaret olduğunu varsayarak dokunulmayan yılan gibi buz kesmişlerdir.    Bazen gidebilmeli hayatta, uzakları özlemeli yakınları unutmalı...    Uzaklaşamadığımız için bu fikir fukaralığımız, aynıya bağlılığımız, sert düşüşlerimiz belki de hiç kalkamayışlarımız....  
Ekleme Tarihi: 11 Nisan 2017 - Salı

Gitmeli….

Ellerim titrer gibi susuyorum bugün. Boynuma dolamışım rüzgarı, saçlarımı kesiyor ayaz tel tel...

 

Gitmek istiyorum bugünlerde en uzaklarıma, dokunmak istiyorum yalnızlığıma.

 

Ama her defasında bir kalabalık kelepçesi ellerimde, bir çok akıl prangası ayaklarımda.

 

Tutuyorlar beni sığ denizde boğar gibi. İnandırmaya çalışıyorlar inandıklarına ve yargılıyorlar acımasızca. 

 

Gitmenize izin vermiyorlar çünkü yeni şeyler görmeniz rahatsız eder insanları, aynı yolları ezip aynı havayı solumanızı isterler. Hayata takılmış bir at gözlüğüyle belki dört dağ  arasında körleşmenizi izlerler. Kendi cesaret edemediklerine sizin de cesaret etmenizi istemezler. Dünya’nın buradan ibaret olduğunu varsayarak dokunulmayan yılan gibi buz kesmişlerdir. 

 

Bazen gidebilmeli hayatta, uzakları özlemeli yakınları unutmalı... 

 

Uzaklaşamadığımız için bu fikir fukaralığımız, aynıya bağlılığımız, sert düşüşlerimiz belki de hiç kalkamayışlarımız....

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.