Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

EVLAT

  Gözlerinden öpmek gerekir çocukları. En masum duygularını izleyip ruhu dinlendirebilmeli. Saflığın simgesidir çocuklar. Elinizi sürmeyin kötüler.   Kaybolan Leyla`lardan tutunda tecavüze uğrayan minicik bedenlere kadar hepsinin elleri yakamızda. Ablama “Nasıl bir duygu evlat?” dediğimde “Burnunun direği sızlıyor” derdi. Evet öyleymiş. Sadece kendi evladına değil tüm evlatlara yüreğimin burnumun direği sızlıyor.  Ne istiyorsunuz kirli kalpler miniciklerden. Bu tür haberleri gördükçe kimseye güvenim kalmıyor. Komşu, eş, dost, akraba, herkes gözümde tehlikeli insan sınıfına giriyor.   Korumacı anne olmayı bırak diyenlere koca bir tokat benden. Maalesef insanların bu derece kirlendiği bir ortamda üzgünüm korumacıyım, kollamacıyım. Aklımın, ellerimin, bedenimin ve kollarımın yettiğince sarıp sarmalamak istiyorum Dünya'nın tüm evlatlarını...
Ekleme Tarihi: 03 Temmuz 2018 - Salı

EVLAT

 

Gözlerinden öpmek gerekir çocukları. En masum duygularını izleyip ruhu dinlendirebilmeli. Saflığın simgesidir çocuklar. Elinizi sürmeyin kötüler.

 

Kaybolan Leyla`lardan tutunda tecavüze uğrayan minicik bedenlere kadar hepsinin elleri yakamızda. Ablama “Nasıl bir duygu evlat?” dediğimde “Burnunun direği sızlıyor” derdi. Evet öyleymiş. Sadece kendi evladına değil tüm evlatlara yüreğimin burnumun direği sızlıyor.  Ne istiyorsunuz kirli kalpler miniciklerden. Bu tür haberleri gördükçe kimseye güvenim kalmıyor. Komşu, eş, dost, akraba, herkes gözümde tehlikeli insan sınıfına giriyor.

 

Korumacı anne olmayı bırak diyenlere koca bir tokat benden. Maalesef insanların bu derece kirlendiği bir ortamda üzgünüm korumacıyım, kollamacıyım. Aklımın, ellerimin, bedenimin ve kollarımın yettiğince sarıp sarmalamak istiyorum Dünya'nın tüm evlatlarını...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.