Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Basit!

  Parlatmıyorum, abartmıyorum ve kabartmıyorum bu aralar. Sadece daha sade, daha basit, daha tepkisiz ve daha uzak ruhum olan bitene...   Her dönem aynı olamaz insan ruhu. Bizi hayata zamp gibi yapıştıran, bağlayan da bu aslında. Yaradan Allah`ın bize üflediği eşsiz ruh... İnişli çıkışlı, değişkenli, bir iyi bir kötü. Büyük yeminler ve sözler eden arada, zaman aşımıyla tükürdüğünü yalayan hatta yutan ender ruhhhh. İşte olmasaydı olamayacağım şey tam da bu. Sürekli iyi ya da sürekli kötü olan stabil ruh halleri psikolojik sorunlara yol açar. Yani aslında kötü sandığımız iniş çıkışlar bizi ayakta tutar, sarsar, düşürür, kaldırır ve dengeyi tutar yaşam terazisinde.   “Ne oluyor bana yaaaa! Toparlanmalıyım” demeli arada. Bazen de boşa almalı bu serüveni.
Ekleme Tarihi: 21 Nisan 2019 - Pazar

Basit!

 

Parlatmıyorum, abartmıyorum ve kabartmıyorum bu aralar. Sadece daha sade, daha basit, daha tepkisiz ve daha uzak ruhum olan bitene...

 

Her dönem aynı olamaz insan ruhu. Bizi hayata zamp gibi yapıştıran, bağlayan da bu aslında. Yaradan Allah`ın bize üflediği eşsiz ruh... İnişli çıkışlı, değişkenli, bir iyi bir kötü. Büyük yeminler ve sözler eden arada, zaman aşımıyla tükürdüğünü yalayan hatta yutan ender ruhhhh. İşte olmasaydı olamayacağım şey tam da bu. Sürekli iyi ya da sürekli kötü olan stabil ruh halleri psikolojik sorunlara yol açar. Yani aslında kötü sandığımız iniş çıkışlar bizi ayakta tutar, sarsar, düşürür, kaldırır ve dengeyi tutar yaşam terazisinde.

 

“Ne oluyor bana yaaaa! Toparlanmalıyım” demeli arada. Bazen de boşa almalı bu serüveni.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.