Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Acı

  Herşey ilk çığlıkla başladı, hani o ciğerleri doyumsuz bir acıyla kasıp kavuran bizi yaşama bağlayan oksijenle!   Acı insanlığın gün dönümü. Bazen ilerlememize bazen koşmamıza bazen kaçmamıza sebep veren acı. İnsanın gelişim evrelerinin en kritik noktalarının ortak noktasıdır. Bu yüzdendir ki, İnsan insana mağruz kalarak büyür.   Maruz kaldıklarımız sabrımızı, niyetimizi,  kalbimizi sorgular sınar. Yolun çok başındayken bağırır çağırır doğrularımızı savururduk ortalara. Bunun bir ileri seviyesi suskunluk. İnsan insanın hocasıdır aslen.   Öğrenecek çok şey varken bu hayatta herşeyden payımıza düşeni almalı en keskin taraflarımızı törpülemeliyi öğrenmeliyiz. Yoksa herkes manyak, herkes hadsiz, herkes seviyesiz olur gözümüzde...
Ekleme Tarihi: 04 Ocak 2020 - Cumartesi

Acı

 

Herşey ilk çığlıkla başladı, hani o ciğerleri doyumsuz bir acıyla kasıp kavuran bizi yaşama bağlayan oksijenle!

 

Acı insanlığın gün dönümü. Bazen ilerlememize bazen koşmamıza bazen kaçmamıza sebep veren acı. İnsanın gelişim evrelerinin en kritik noktalarının ortak noktasıdır. Bu yüzdendir ki, İnsan insana mağruz kalarak büyür.

 

Maruz kaldıklarımız sabrımızı, niyetimizi,  kalbimizi sorgular sınar. Yolun çok başındayken bağırır çağırır doğrularımızı savururduk ortalara. Bunun bir ileri seviyesi suskunluk. İnsan insanın hocasıdır aslen.

 

Öğrenecek çok şey varken bu hayatta herşeyden payımıza düşeni almalı en keskin taraflarımızı törpülemeliyi öğrenmeliyiz. Yoksa herkes manyak, herkes hadsiz, herkes seviyesiz olur gözümüzde...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.