Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Suyun akışı

  Suyun akışını buldum...   Ne demek şimdi bu! Akışta nedir?    Aslında hayatın yaşamın inceliklerini çözmek gibi bir tabir. Genellikle bizler suyun hep tersine doğru yürürüz, hatta koşarız. Sürüklenen taşlara kader desekte, tam beynimize ineceği belli mi değil? Bile bile lades, bile isteye direniş değil mi bu gerçeklere! Boğulursun zaten, boğar hayat seni. Muhtemelen hayatın bir konusunda kendinizi boğulmuş hissediyorsanız bilin ki suyun tersine yol almaktasınız. Hatta hiç ilerlemediğinizi düşünüyorsanız, bilin ki yine suyun akışına meydan okuyorsunuz demektir.   Akışa direnmeyi bırakıp kendinizi bırakın. Taşlar her zaman  olacak, ama bu kez kafanıza değil ayağınıza değecek. Akışın enerjisi sizi taşıyacak, hayatın içinde süzüleceksiniz. Akışa teslim et kendini, su zaten akar yolunu hep bulur... İÜE
Ekleme Tarihi: 22 Haziran 2022 - Çarşamba

Suyun akışı

 

Suyun akışını buldum...

 

Ne demek şimdi bu! Akışta nedir? 

 

Aslında hayatın yaşamın inceliklerini çözmek gibi bir tabir. Genellikle bizler suyun hep tersine doğru yürürüz, hatta koşarız. Sürüklenen taşlara kader desekte, tam beynimize ineceği belli mi değil? Bile bile lades, bile isteye direniş değil mi bu gerçeklere! Boğulursun zaten, boğar hayat seni. Muhtemelen hayatın bir konusunda kendinizi boğulmuş hissediyorsanız bilin ki suyun tersine yol almaktasınız. Hatta hiç ilerlemediğinizi düşünüyorsanız, bilin ki yine suyun akışına meydan okuyorsunuz demektir.

 

Akışa direnmeyi bırakıp kendinizi bırakın. Taşlar her zaman  olacak, ama bu kez kafanıza değil ayağınıza değecek. Akışın enerjisi sizi taşıyacak, hayatın içinde süzüleceksiniz. Akışa teslim et kendini, su zaten akar yolunu hep bulur... İÜE

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.