Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

Kadın

  Yer yüzündeki en verimli bir topraktır kadın, ne ekersen sana misliyle geri verir. Biraz toprak biraz bahar kokar ellerimiz. Sizin rengarenk gördüğünüz o saçlar en derin acıların ev sahibidir. Kimi beyazları saklar kimi acıları boyalarla.  Kocaman güler kadın güldümü çiçek açar ama arkasında neler sığdırmıştır o gülüşün. Sabır taşıdır gözyaşıdır bazen de sırdaşıdır yaşanmışlıkların. Fekadarlığın en iyi tanımıdır kadın. Elleri hamur, Yüreği mahur, Emeği çamur, Günün kutlu olsun kadın...
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2020 - Pazar

Kadın

 

Yer yüzündeki en verimli bir topraktır kadın, ne ekersen sana misliyle geri verir. Biraz toprak biraz bahar kokar ellerimiz. Sizin rengarenk gördüğünüz o saçlar en derin acıların ev sahibidir. Kimi beyazları saklar kimi acıları boyalarla. 

Kocaman güler kadın güldümü çiçek açar ama arkasında neler sığdırmıştır o gülüşün. Sabır taşıdır gözyaşıdır bazen de sırdaşıdır yaşanmışlıkların. Fekadarlığın en iyi tanımıdır kadın.

Elleri hamur,

Yüreği mahur,

Emeği çamur,

Günün kutlu olsun kadın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.