Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

ÇOCUK KAL

    Çocuklar ne kadar süte beyaza yakışır halde tertemizler. Zihinleri, beyinleri ne kadar güzellikle dolu ve dünyanın ve bazı çirkin insanların bizi içine soktuğu durumlardan ne kadar da uzaklar. Çocuk olabilmeli insanın vicdanı, ruhu, kalbi. Beden zamana direnemese de ruhumuzun bir yerleri çocuk kalabilmeli. Zaten çocuk kalabilmiş insanlar yanlış davranışlara direnebiliyorlar. Tertemiz; çirkinlik olmadan yaşayıp gidiyorlar.   Azılı bir köpeğe gülümsedi çocuk, İnsanların çirkin dediğine sarıldı. Çamur birikintisinin içine atladı ama kirlenemedi! Annesini eksikleriyle yargılamadı. Gece uykusunda unuttu olan biteni, Güne gülerek uyandı pervasız...
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2019 - Perşembe

ÇOCUK KAL

 

 

Çocuklar ne kadar süte beyaza yakışır halde tertemizler. Zihinleri, beyinleri ne kadar güzellikle dolu ve dünyanın ve bazı çirkin insanların bizi içine soktuğu durumlardan ne kadar da uzaklar.

Çocuk olabilmeli insanın vicdanı, ruhu, kalbi. Beden zamana direnemese de ruhumuzun bir yerleri çocuk kalabilmeli. Zaten çocuk kalabilmiş insanlar yanlış davranışlara direnebiliyorlar. Tertemiz; çirkinlik olmadan yaşayıp gidiyorlar.

 

Azılı bir köpeğe gülümsedi çocuk,

İnsanların çirkin dediğine sarıldı.

Çamur birikintisinin içine atladı ama kirlenemedi!

Annesini eksikleriyle yargılamadı.

Gece uykusunda unuttu olan biteni,

Güne gülerek uyandı pervasız...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.