Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik ve Spor U-18 kızlarda Nevşehir şampiyonu oldu

SPOR 15.03.2023 - 23:03, Güncelleme: 15.03.2023 - 23:07
 

Gençlik ve Spor U-18 kızlarda Nevşehir şampiyonu oldu

Nevşehir’de düzenlenen kulüpler arası U-18 kadın basketbol turnuvasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı şampiyon oldu.
  Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kulüpler arası U-18 kadınları basketbol şampiyonası bugün oynanan final müsabakası ile tamamlandı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen turnuvada şampiyon Gençlik ve Spor U-18 takımı olurken ikinciliği Ürgüpspor, üçüncülüğü Elitspor ve dördüncülüğü ise Eğitimspor elde etti. U-18 turnuvasında Nevşehir şampiyonu olan Gençlik ve Spor takımı Nevşehir’i 28 Mart tarihinde konya'da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında temsil edecek.  
Nevşehir’de düzenlenen kulüpler arası U-18 kadın basketbol turnuvasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı şampiyon oldu.

 

Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kulüpler arası U-18 kadınları basketbol şampiyonası bugün oynanan final müsabakası ile tamamlandı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen turnuvada şampiyon Gençlik ve Spor U-18 takımı olurken ikinciliği Ürgüpspor, üçüncülüğü Elitspor ve dördüncülüğü ise Eğitimspor elde etti.

U-18 turnuvasında Nevşehir şampiyonu olan Gençlik ve Spor takımı Nevşehir’i 28 Mart tarihinde konya'da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında temsil edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.