Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı!

SİYASET 15.03.2023 - 19:27, Güncelleme: 15.03.2023 - 19:28
 

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı!

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi 22 Mart akşamına kadar uzatıldı.
  Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Üç günde 3 bini aşan bir başvuru söz konusu. Bu rağbeti gördüğümüz için tarihleri esnettik." ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart Çarşamba saat 17.00'ye kadar uzatıldığını bildirdi. Yavuz, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, genel merkez fuaye salonu ve 81 ilde milletvekilliği aday adaylığı başvurularının devam ettiğini belirtti.
AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru süresi 22 Mart akşamına kadar uzatıldı.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Üç günde 3 bini aşan bir başvuru söz konusu. Bu rağbeti gördüğümüz için tarihleri esnettik." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin 22 Mart Çarşamba saat 17.00'ye kadar uzatıldığını bildirdi.

Yavuz, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, genel merkez fuaye salonu ve 81 ilde milletvekilliği aday adaylığı başvurularının devam ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.