Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor ligde kaldı, taraftar Gazi Stadyumunda kutladı

SPOR 27.04.2024 - 17:24, Güncelleme: 27.04.2024 - 23:23
 

Nevşehir Belediyespor ligde kaldı, taraftar Gazi Stadyumunda kutladı

Nevşehir Belediyespor’un 3.Ligde kalmasını taraftarlar futbolcular ile birlikte Gazi Stadyumunda kutladı.
  TFF 3.Lig 4.Grupta sezonun son karşılaşmaları nefesleri keserken Nevşehir Belediyespor şampiyon Adana Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup ederken Siirt İl Özel İdarespor ise deplasmanda uzatmalarda yediği goller ile 3-1 mağlup olmasının ardından Siirt İl Özel İdarespor ligden düşerken Nevşehir Belediyespor ise ligde kaldı. Nevşehir Belediyespor’un ligde kalmasının ardından Nevşehir Belediyespor futbolcuları ve taraftarları Gazi Stadyumunun ortasında ligde kalmayı kutladı.  
Nevşehir Belediyespor’un 3.Ligde kalmasını taraftarlar futbolcular ile birlikte Gazi Stadyumunda kutladı.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta sezonun son karşılaşmaları nefesleri keserken Nevşehir Belediyespor şampiyon Adana Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup ederken Siirt İl Özel İdarespor ise deplasmanda uzatmalarda yediği goller ile 3-1 mağlup olmasının ardından Siirt İl Özel İdarespor ligden düşerken Nevşehir Belediyespor ise ligde kaldı.

Nevşehir Belediyespor’un ligde kalmasının ardından Nevşehir Belediyespor futbolcuları ve taraftarları Gazi Stadyumunun ortasında ligde kalmayı kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.