Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı belli oldu

SİYASET 05.02.2024 - 18:23, Güncelleme: 05.02.2024 - 18:23
 

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı belli oldu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayı olan Nail Çelik açıklandı.
  Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. YRP Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nail Çelik olduğu açıklandı. YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik açıklamasında, “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın tensipleriyle Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmamı şehrimize hayırlı olsun” dedi
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayı olan Nail Çelik açıklandı.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. YRP Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nail Çelik olduğu açıklandı.

YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik açıklamasında, “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın tensipleriyle Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmamı şehrimize hayırlı olsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.