Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni yılın ilk bebeği Nevşehir’de dünyaya geldi

GÜNCEL 01.01.2022 - 00:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeni yılın ilk bebeği Nevşehir’de dünyaya geldi

Nevşehir’de yeni yılın ilk bebeği 00.03’te dünyaya gelen Aylin bebek oldu. Yeni yılın ilk bebeğine sahip olan Fatma-Mehmet Yıldırım çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.
    NEVŞEHİR(KHA)- Nevşehir’de yeni yılın ilk bebeği 00.02’de dünyaya gelen Aylin bebek oldu. Yeni yılın ilk bebeğine sahip olan Fatma-Mehmet Yıldırım çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.   Nevşehir Versa Hastanesi’nde saat 00.02’de dünyaya gelen Aylin bebek 3 kilogram ve 50 cm boyunda dünyaya geldi. 2022 yılının ilk bebeğine sahip olan Fatma ve Mehmet Yıldırım çiftini ilk kutlayan hastane çalışanları ve yakınları oldu.   Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren anne Fatma Yıldırım çok mutlu olduğunu ifade etti. Anne Yıldırım,  “ Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Yeni yılda bebeğimin dünyaya gelmesi benim için ayrı bir sevinç oldu. Doktorumuza da teşekkür ederim” dedi. Baba Mehmet Yıldırım ise açıklamasında,  “ Öncelikle çok mutluyum. Kızımız dünyaya sağlıklı ve sıhhatli dünyaya geldiği için. Yeni yılda çocuğumuzun dünyaya gelmesi tabi ki bizler için ayrıcalık oldu” diye konuştu.   Versa Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Ramazan Güngör’de Aylin bebeğin saat 00.02’de dünyaya geldiğini ve son derece sağlıklı olduğunu söyledi. Güngör, “ Sağlıklı bir şekilde Fatma hanımın bugün doğumunu yaptırdık. Yeni yılın ilk bebeği Aylin bebek sağlıklı bir şekilde aramıza katıldı. Saat 00.02’de dünyaya gelen Aylin bebek 3 kilogram 35 gram ve 50 cm boyunda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi” şeklinde konuştu.
Nevşehir’de yeni yılın ilk bebeği 00.03’te dünyaya gelen Aylin bebek oldu. Yeni yılın ilk bebeğine sahip olan Fatma-Mehmet Yıldırım çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)- Nevşehir’de yeni yılın ilk bebeği 00.02’de dünyaya gelen Aylin bebek oldu. Yeni yılın ilk bebeğine sahip olan Fatma-Mehmet Yıldırım çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Nevşehir Versa Hastanesi’nde saat 00.02’de dünyaya gelen Aylin bebek 3 kilogram ve 50 cm boyunda dünyaya geldi. 2022 yılının ilk bebeğine sahip olan Fatma ve Mehmet Yıldırım çiftini ilk kutlayan hastane çalışanları ve yakınları oldu.

 

Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren anne Fatma Yıldırım çok mutlu olduğunu ifade etti. Anne Yıldırım,  “ Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Yeni yılda bebeğimin dünyaya gelmesi benim için ayrı bir sevinç oldu. Doktorumuza da teşekkür ederim” dedi. Baba Mehmet Yıldırım ise açıklamasında,  “ Öncelikle çok mutluyum. Kızımız dünyaya sağlıklı ve sıhhatli dünyaya geldiği için. Yeni yılda çocuğumuzun dünyaya gelmesi tabi ki bizler için ayrıcalık oldu” diye konuştu.

 

Versa Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Ramazan Güngör’de Aylin bebeğin saat 00.02’de dünyaya geldiğini ve son derece sağlıklı olduğunu söyledi. Güngör, “ Sağlıklı bir şekilde Fatma hanımın bugün doğumunu yaptırdık. Yeni yılın ilk bebeği Aylin bebek sağlıklı bir şekilde aramıza katıldı. Saat 00.02’de dünyaya gelen Aylin bebek 3 kilogram 35 gram ve 50 cm boyunda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.