Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Yüksel Babaoğlu'ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz

  Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Yüksel Babaoğlu’nu eleştirmiş Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın facebook’tan yönetilmeyeceğini ifade etmiştim. İşte o köşe yazımdan sonra Yüksel Babaoğlu eleştiri hazmedememiş olmalı ki beni önce maşa olarak ilan etti ardından ise sosyal medya hesaplarından sırf kendisini eleştirdiğim için engellemiş. Zaten ben de Yüksel Babaoğlu’nun beni sosyal medya hesabından engelleyince çok üzüldüm üzüntümden uykularım kaçtı.  Ama şu birkaç konuya değinmeden geçemeyeceğim. Yüksel Babaoğlu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı adaylığına yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası sloganıyla çıktı ama kendisi eski olunca Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni nesil olmasının imkanı bulunmuyor. Çünkü kendisi de yıllardır mevcut başkan Arif Parmaksız’ın yönetiminde yer aldı. Yeni nesil demek bambaşka bir olay.   İkincisi ise yine NTSO Başkan adaylığını açıklayan Yüksel Babaoğlu sürekli mevcut başkan Arif Parmaksız’ı eleştiriyor ya acaba kendisi Nevşehir için kaç çivi çakmış merak ediyorum. Çünkü memlekere çivi çakmak sadece makam mevki sahibi olmaktan geçmez. Yine Babaoğlu kendisi sosyal medya fenomenliği yaptığı için burada yaptığı paylaşımda her kalbe dokunacağız ilkesi ile ilk günden beri sahadayız ve Ticaret ve Sanayi Odasını hep birlikte yöneteceğiz diye yazılar paylaştı. Ama gelin görün ki bir köşe yazısında sırf kendisini destekleyen yazı olmadığı için önce bizi maşa ilan etti ardından ise fenomenliğini takip etmememiz için bizi engelledi.   Şimdi yine üzerine basa basa söylüyorum.   Yüksel Babaoğlu’ndan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü bir makama gelmek isteyen kişi her türlü eleştiriye açık olmalıdır.   Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü kendisini destekleyenler ile desteklemeyenleri ötekileştiriyor.   Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medyadan yönetilmez.   Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlarken kendisini eleştiren gazeteciye maşa denilmez.   Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz.
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2022 - Salı

Yüksel Babaoğlu'ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz

 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Yüksel Babaoğlu’nu eleştirmiş Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın facebook’tan yönetilmeyeceğini ifade etmiştim. İşte o köşe yazımdan sonra Yüksel Babaoğlu eleştiri hazmedememiş olmalı ki beni önce maşa olarak ilan etti ardından ise sosyal medya hesaplarından sırf kendisini eleştirdiğim için engellemiş. Zaten ben de Yüksel Babaoğlu’nun beni sosyal medya hesabından engelleyince çok üzüldüm üzüntümden uykularım kaçtı.  Ama şu birkaç konuya değinmeden geçemeyeceğim. Yüksel Babaoğlu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı adaylığına yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası sloganıyla çıktı ama kendisi eski olunca Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni nesil olmasının imkanı bulunmuyor. Çünkü kendisi de yıllardır mevcut başkan Arif Parmaksız’ın yönetiminde yer aldı. Yeni nesil demek bambaşka bir olay.

 

İkincisi ise yine NTSO Başkan adaylığını açıklayan Yüksel Babaoğlu sürekli mevcut başkan Arif Parmaksız’ı eleştiriyor ya acaba kendisi Nevşehir için kaç çivi çakmış merak ediyorum. Çünkü memlekere çivi çakmak sadece makam mevki sahibi olmaktan geçmez. Yine Babaoğlu kendisi sosyal medya fenomenliği yaptığı için burada yaptığı paylaşımda her kalbe dokunacağız ilkesi ile ilk günden beri sahadayız ve Ticaret ve Sanayi Odasını hep birlikte yöneteceğiz diye yazılar paylaştı. Ama gelin görün ki bir köşe yazısında sırf kendisini destekleyen yazı olmadığı için önce bizi maşa ilan etti ardından ise fenomenliğini takip etmememiz için bizi engelledi.

 

Şimdi yine üzerine basa basa söylüyorum.

 

Yüksel Babaoğlu’ndan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü bir makama gelmek isteyen kişi her türlü eleştiriye açık olmalıdır.

 

Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü kendisini destekleyenler ile desteklemeyenleri ötekileştiriyor.

 

Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medyadan yönetilmez.

 

Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Çünkü 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlarken kendisini eleştiren gazeteciye maşa denilmez.

 

Yüksel Babaoğlu’ndan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.