Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Vebale Girmeyin!

Daha önce ki yazılarımda Kapadokya Alan Başkanlığı’nda yaşanan bazı gelişmeleri sizlere aktarmaya çalıştım. Hatta haber sitemizde mülakat yapılmış gibi ama yapılmayan mülakat ile alınan isimleri de sizlerle paylaştım.   Bugün ise Kapadokya Alan Başkanlığı’nda yakın zamanda işe alınacak olan 52 kişiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Nitekim daha önce alınan torpilli listesinde Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Birol İnceciköz’ün yeğeni ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü eşinin yanı sıra Ankara’dan torpili olanların alındığını paylaşmıştım.   Daha komisyon başkanı iken kendi yakınlarını eşini dostunu işe aldıran Birol İnceciköz bugün ise Kapadokya Alan Başkanlığı’na vekâleten bakmaya başladı. Düşünün daha komisyon başkanı iken onca adamı işe aldıran İnceciköz bir de vekâleten bakmış olduğu Kapadokya Alan Başkanlığı’na kimleri alacak veya aldıracak kamuoyu tarafından merak ediliyor. Şimdi önümüzdeki süreçte de buraya 52 kişi alınacak. Peki, bu işe alınacak olan 52 kişi yine torpille mi alınacak yoksa KPSS şartı aranacak mı asıl konu bu.  Neden diyecek olursanız malumunuz Kapadokya Alan Başkanlığı’na vekâleten Birol İnceciköz atandı. Daha bu arkadaş buraya atanmadan kendi listesini işe girdirmesinin ardından insanların aklına soru işaretleri oluşmuyor değil.  Veya neden Kapadokya Alan Başkanlığı’na asaleten atama yapılmadan buraya personel alınacak? Vekaleten yürütecek olan Birol İnceciköz acaba Ankara’da dayısı olanları işe girişini sağlamasının ardından bu görevden ayrılacak yerine asaleten bir isim mi gelecek?   Şimdi burada Kapadokya Alan Başkanlığı’na alınacak olan 52 kişi için ise vebal Nevşehirli siyasilerin olacak. AK Parti Nevşehir milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a burada büyük iş düşüyor. Neden mi? Çünkü Kapadokya Alan Başkanlığı’nda şuanda bir şekilde torpilini bulmuş Başkan olmuş, başkan yardımcısı olmuş kişiler gelip geçici ama Nevşehir ve Nevşehirliler kalıcıdır. Kapadokya Alan Başkanlığı’na alınacak olan 52 kişinin kaderi bu üç kişide olmamalıdır.   Kapadokya’mızın geleceği bu üç kişide olmamalıdır.
Ekleme Tarihi: 09 Ağustos 2022 - Salı

Vebale Girmeyin!

Daha önce ki yazılarımda Kapadokya Alan Başkanlığı’nda yaşanan bazı gelişmeleri sizlere aktarmaya çalıştım. Hatta haber sitemizde mülakat yapılmış gibi ama yapılmayan mülakat ile alınan isimleri de sizlerle paylaştım.

 

Bugün ise Kapadokya Alan Başkanlığı’nda yakın zamanda işe alınacak olan 52 kişiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Nitekim daha önce alınan torpilli listesinde Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Birol İnceciköz’ün yeğeni ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü eşinin yanı sıra Ankara’dan torpili olanların alındığını paylaşmıştım.

 

Daha komisyon başkanı iken kendi yakınlarını eşini dostunu işe aldıran Birol İnceciköz bugün ise Kapadokya Alan Başkanlığı’na vekâleten bakmaya başladı. Düşünün daha komisyon başkanı iken onca adamı işe aldıran İnceciköz bir de vekâleten bakmış olduğu Kapadokya Alan Başkanlığı’na kimleri alacak veya aldıracak kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Şimdi önümüzdeki süreçte de buraya 52 kişi alınacak. Peki, bu işe alınacak olan 52 kişi yine torpille mi alınacak yoksa KPSS şartı aranacak mı asıl konu bu.  Neden diyecek olursanız malumunuz Kapadokya Alan Başkanlığı’na vekâleten Birol İnceciköz atandı. Daha bu arkadaş buraya atanmadan kendi listesini işe girdirmesinin ardından insanların aklına soru işaretleri oluşmuyor değil.  Veya neden Kapadokya Alan Başkanlığı’na asaleten atama yapılmadan buraya personel alınacak? Vekaleten yürütecek olan Birol İnceciköz acaba Ankara’da dayısı olanları işe girişini sağlamasının ardından bu görevden ayrılacak yerine asaleten bir isim mi gelecek?

 

Şimdi burada Kapadokya Alan Başkanlığı’na alınacak olan 52 kişi için ise vebal Nevşehirli siyasilerin olacak. AK Parti Nevşehir milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a burada büyük iş düşüyor. Neden mi? Çünkü Kapadokya Alan Başkanlığı’nda şuanda bir şekilde torpilini bulmuş Başkan olmuş, başkan yardımcısı olmuş kişiler gelip geçici ama Nevşehir ve Nevşehirliler kalıcıdır. Kapadokya Alan Başkanlığı’na alınacak olan 52 kişinin kaderi bu üç kişide olmamalıdır.

 

Kapadokya’mızın geleceği bu üç kişide olmamalıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.