Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Şimdi söz sırası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinde

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Tabi mevcut başkan Arif Parmaksız ve diğer aday Yüksel Babaoğlu’nun katıldığı seçimde son kararı oda üyeleri verecek.   Ancak iki aday arasındaki farkı da sizlere aktarmadan geçemeyeceğim. Neden mi? Çünkü bir tarafta buram buram kokan tecrübesi ile bugünlere gelen Arif Parmaksız var diğer tarafta ise adaylığını bile sadece ama sadece sosyal medya hesabından açıklayan acemi bir aday olan Yüksel Babaoğlu var.   Şimdi gelelim Nevşehir kamuoyunda iki adayın arasındaki farkları ele alalım.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini 1999 yılından itibaren başarıyla sürdüren ve Ankara’da söz sahibi olan Arif Parmaksız var. Diğer tarafta ise sırf akrabasının Gümrük Kapıları’nda işe alınmamasından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası’ndan istifa eden Yüksel Babaoğlu var.   Bir tarafta gerek her bir Nevşehirlinin gerekse her bir iş adamının Ankara’da en büyük destekçisi olan Arif Parmaksız var diğer tarafta ise sil baştan başlayacak olan ve neredeyse Ankara tecrübesi olmayan Yüksel Babaoğlu var.   Bir tarafta TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun sağ kolu konumunda olan Arif Parmaksız var diğer tarafta daha TOBB’da tanınmayan bir Yüksel Babaoğlu var.   Bir tarafta gazetecilerin karşısında çıkarak merak edilenleri dobra dobra açıklayan Parmaksız varken diğer tarafta sosyal medyadan sadece facebook arkadaşlarına mesaj veren Babaoğlu var.   Bir tarafta Nevşehir için gecesini gündüzüne katarak çalışan Parmaksız var, diğer tarafta üç beş kişinin bulunduğu bir ortamda verdikleri gaz ile başkan adayı olan Babaoğlu var.   Bir tarafta gerek komite, gerek meclis adaylarını aylar öncesinden hazırlayan Parmaksız var diğer tarafta halen birkaç kişiyi arayıp yönetim kurulu üyesi sözü vererek ancak liste hazırlayan Babaoğlu var.   Ve bir tarafta kendisini Nevşehir için adamış Parmaksız var diğer tarafta sırf reklam kokan hareketler ile aday olan Babaoğlu var.   Evet, 1 Ekim’de gerçekte oy kullanacak olan işadamlarına ulaşan Parmaksız ve ekibi var diğer tarafta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı sosyal medyadan yönetmeye çalışacak Babaoğlu var. Son söz 1 Ekim Cumartesi günü gerçek kişilerin oy kullanacağı sanaldakilerin ise sadece izleyebileceği bir seçim var. Ve görünen köy kılavuz istemez.   Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2022 - Salı

Şimdi söz sırası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinde

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Tabi mevcut başkan Arif Parmaksız ve diğer aday Yüksel Babaoğlu’nun katıldığı seçimde son kararı oda üyeleri verecek.

 

Ancak iki aday arasındaki farkı da sizlere aktarmadan geçemeyeceğim. Neden mi? Çünkü bir tarafta buram buram kokan tecrübesi ile bugünlere gelen Arif Parmaksız var diğer tarafta ise adaylığını bile sadece ama sadece sosyal medya hesabından açıklayan acemi bir aday olan Yüksel Babaoğlu var.

 

Şimdi gelelim Nevşehir kamuoyunda iki adayın arasındaki farkları ele alalım.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini 1999 yılından itibaren başarıyla sürdüren ve Ankara’da söz sahibi olan Arif Parmaksız var. Diğer tarafta ise sırf akrabasının Gümrük Kapıları’nda işe alınmamasından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası’ndan istifa eden Yüksel Babaoğlu var.

 

Bir tarafta gerek her bir Nevşehirlinin gerekse her bir iş adamının Ankara’da en büyük destekçisi olan Arif Parmaksız var diğer tarafta ise sil baştan başlayacak olan ve neredeyse Ankara tecrübesi olmayan Yüksel Babaoğlu var.

 

Bir tarafta TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun sağ kolu konumunda olan Arif Parmaksız var diğer tarafta daha TOBB’da tanınmayan bir Yüksel Babaoğlu var.

 

Bir tarafta gazetecilerin karşısında çıkarak merak edilenleri dobra dobra açıklayan Parmaksız varken diğer tarafta sosyal medyadan sadece facebook arkadaşlarına mesaj veren Babaoğlu var.

 

Bir tarafta Nevşehir için gecesini gündüzüne katarak çalışan Parmaksız var, diğer tarafta üç beş kişinin bulunduğu bir ortamda verdikleri gaz ile başkan adayı olan Babaoğlu var.

 

Bir tarafta gerek komite, gerek meclis adaylarını aylar öncesinden hazırlayan Parmaksız var diğer tarafta halen birkaç kişiyi arayıp yönetim kurulu üyesi sözü vererek ancak liste hazırlayan Babaoğlu var.

 

Ve bir tarafta kendisini Nevşehir için adamış Parmaksız var diğer tarafta sırf reklam kokan hareketler ile aday olan Babaoğlu var.

 

Evet, 1 Ekim’de gerçekte oy kullanacak olan işadamlarına ulaşan Parmaksız ve ekibi var diğer tarafta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı sosyal medyadan yönetmeye çalışacak Babaoğlu var.

Son söz 1 Ekim Cumartesi günü gerçek kişilerin oy kullanacağı sanaldakilerin ise sadece izleyebileceği bir seçim var. Ve görünen köy kılavuz istemez.

 

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Halkın sesi
(27.09.2022 12:23 - #161)
İllere göre organize sanayi büyüklüklerine bakınca, nevşehirin ve nevşehirlilerin ne kadar yanında olduğunu görebiliyoruz. Nevşehir 50; niğde 550. Bu gurur tablosu her şeyi açıklıyor. Ayrıca ankaradaki işlerinden fırsat bulup nevşehire uğrayabilirse burdaki esnafın ve sanayicinin derdiyle ilgilenebilir. Belki de ihtiyacımız olan amatör bir ruhtur!
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.