Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

İstifa ediyor musun Gürbüz Dinç?

  Malum olduğu üzere İl Genel Meclis Başkanı ve Birlik Başkanı olacak arkadaş bana 11 Ağustos tarihinde şantaj yaptığımı iddia ederek önce daha önce çalışmış olduğum kurumdan beni işten çıkarttırdı ardından ise Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.   Çok şükür aradan geçen zaman zarfında ise bende İl Emniyet Müdürlüğü’ne davet edilmemin ardından ifademi vermiştim. Bugün ise İl Genel Meclis Başkanı ve Birlik Vakfı Başkanı olacak arkadaşın benim hakkımda bulunduğu suç duyurusu ile ilgili karar elimize ulaştı. Ve çok şükür ki böyle bir iddianın soyuttan öte gitmediğinden dolayı kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildi.   Ben önce sosyal medya hesabımdan yaptığım canlı yayında benim üzerime atılan şantaj iddiasının gerçek olması durumunda mesleği bırakacağıma dair söz vermiştim ve ardından ise böyle bir olay olmamış ise Gürbüz Dinç sende istifa edecek misin diye sormuştum. Tabi sorduğum soru havada kaldı çünkü kendisi de böyle bir olayın olmadığını çok iyi bildiği için cevap bile verememişti.   Bende şimdi 21 yıldır namusum ve şerefimle evime ekmek paramı kazandığım mesleğimde bir kez daha haklı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Çünkü çamur attılar ama çok şükür ki izi kalmadı.   Şimdi yine buradan açık açık yazıyorum. Hani Gürbüz Dinç sosyal medya hesabından benim paylaşmış olduğum yazıyı alıntı yaparak “Bu paylaşımla alakalı iddiaları ispatlamayan alçaktır, şerefsizdir, namussuzdur” sözlerini paylaşmış ve bazı belediye başkanları da bu paylaşımı beğenmişti.   Bende şimdi diyorum ki bana şantaj iftirasını attıktan sonra Devletimizin Savcıları konuyu inceledi ve böyle bir olayın olmadığı yönünde bir karar vererek benim haklılığımı ortaya çıkarttı. Şimdi sen Gürbüz Dinç bana attığın iftiradan dolayı ve beni ekmeğimden ettiğinden dolayı haksızlığın savcılık kararı ile ispatlandı. Sen istifa edebilecek yüreğe sahip misin?   Bekleyip göreceğiz. Takdiri siz değerli okuyucularıma bırakıyorum.
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2021 - Çarşamba

İstifa ediyor musun Gürbüz Dinç?

 

Malum olduğu üzere İl Genel Meclis Başkanı ve Birlik Başkanı olacak arkadaş bana 11 Ağustos tarihinde şantaj yaptığımı iddia ederek önce daha önce çalışmış olduğum kurumdan beni işten çıkarttırdı ardından ise Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Çok şükür aradan geçen zaman zarfında ise bende İl Emniyet Müdürlüğü’ne davet edilmemin ardından ifademi vermiştim. Bugün ise İl Genel Meclis Başkanı ve Birlik Vakfı Başkanı olacak arkadaşın benim hakkımda bulunduğu suç duyurusu ile ilgili karar elimize ulaştı. Ve çok şükür ki böyle bir iddianın soyuttan öte gitmediğinden dolayı kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildi.

 

Ben önce sosyal medya hesabımdan yaptığım canlı yayında benim üzerime atılan şantaj iddiasının gerçek olması durumunda mesleği bırakacağıma dair söz vermiştim ve ardından ise böyle bir olay olmamış ise Gürbüz Dinç sende istifa edecek misin diye sormuştum. Tabi sorduğum soru havada kaldı çünkü kendisi de böyle bir olayın olmadığını çok iyi bildiği için cevap bile verememişti.

 

Bende şimdi 21 yıldır namusum ve şerefimle evime ekmek paramı kazandığım mesleğimde bir kez daha haklı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Çünkü çamur attılar ama çok şükür ki izi kalmadı.

 

Şimdi yine buradan açık açık yazıyorum. Hani Gürbüz Dinç sosyal medya hesabından benim paylaşmış olduğum yazıyı alıntı yaparak “Bu paylaşımla alakalı iddiaları ispatlamayan alçaktır, şerefsizdir, namussuzdur” sözlerini paylaşmış ve bazı belediye başkanları da bu paylaşımı beğenmişti.

 

Bende şimdi diyorum ki bana şantaj iftirasını attıktan sonra Devletimizin Savcıları konuyu inceledi ve böyle bir olayın olmadığı yönünde bir karar vererek benim haklılığımı ortaya çıkarttı. Şimdi sen Gürbüz Dinç bana attığın iftiradan dolayı ve beni ekmeğimden ettiğinden dolayı haksızlığın savcılık kararı ile ispatlandı. Sen istifa edebilecek yüreğe sahip misin?

 

Bekleyip göreceğiz. Takdiri siz değerli okuyucularıma bırakıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.