Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Festival Budur: Teşekkürler

  Kapadokya bölgesi geçtiğimiz hafta içerisinde başlayan ve hafta sonunda sona eren çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı.   3.Uluslararası Kapadokya Balon Festivali 4 gün boyunca renkli görüntülere sahne olurken akşamlar ise konserler ile devam etti. Sabahın erken saatlerinde ise yerli ve yabancı turistler gökyüzünde oluşan görsel şöleni izlemek için adeta Göreme’ye akın etti. 12 ülkeden 25 figürlü balon Kapadokya’da gökyüzü ile buluştu.   Tabi Kapadokya’da aslında her sabah balon festivali yaşanıyor. Sabahın erken saatlerinde 100’ün üzerinde balonun havalanmasıyla yerli ve yabancı turistler peribacalarını kuş bakışı izlemenin mutluluğunu yaşıyor. Ama bu görsel şölen bambaşka bir şey. Çünkü her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen balon festivalinde figürlü balonlar bir araya gelerek o ülkenin marka değerine marka katıyor. İşte bu yüzden Pasha Balloons ev sahipliğinde Türkiye’nin balon festivali de Kapadokya’da üçüncüsü düzenlendi.   Kapadokya bölgemizin ismini bir kez daha tüm dünyaya duyuran böylesine güzel bir festivali tamamen kendi imkanlarıyla gerçekleştiren turizmciler Halis Aydoğan ve Teyfik Ölmez’e aslında bölge halkı olarak teşekkür etmeliyiz. Ama biz böylesine güzel işlere imza atan kişilere teşekkür etmek yerine her zaman bir eksiğini bulmaya çalışan bir toplumuz. Kapadokya Balon festivalini başarıyla alnının akıyla bir kez daha gerçekleştiren Halis Aydoğan ve Teyfik Ölmez’e teşekkür ederim.   Kapadokya Balon Festivali seneye düzenlenecek mi? diye bir soru sorsam herkes büyük bir heyecan ile eminim inşallah diyordur. Ama sizinle bir anekdot paylaşmadan geçemeyeceğim. Malumunuz Kapadokya bölgemizi güzelleştirmek ve yeni projeler üretmek için kurulan Kapadokya Alan Başkanlığı yeni projeler üretmek yerine hali hazırdaki festivalleri sahiplenmeye çalışarak sanki kendileri üretmiş moduna girerse şaşırmayın derim.
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2022 - Pazartesi

Festival Budur: Teşekkürler

 

Kapadokya bölgesi geçtiğimiz hafta içerisinde başlayan ve hafta sonunda sona eren çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı.

 

3.Uluslararası Kapadokya Balon Festivali 4 gün boyunca renkli görüntülere sahne olurken akşamlar ise konserler ile devam etti. Sabahın erken saatlerinde ise yerli ve yabancı turistler gökyüzünde oluşan görsel şöleni izlemek için adeta Göreme’ye akın etti. 12 ülkeden 25 figürlü balon Kapadokya’da gökyüzü ile buluştu.

 

Tabi Kapadokya’da aslında her sabah balon festivali yaşanıyor. Sabahın erken saatlerinde 100’ün üzerinde balonun havalanmasıyla yerli ve yabancı turistler peribacalarını kuş bakışı izlemenin mutluluğunu yaşıyor. Ama bu görsel şölen bambaşka bir şey. Çünkü her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen balon festivalinde figürlü balonlar bir araya gelerek o ülkenin marka değerine marka katıyor. İşte bu yüzden Pasha Balloons ev sahipliğinde Türkiye’nin balon festivali de Kapadokya’da üçüncüsü düzenlendi.

 

Kapadokya bölgemizin ismini bir kez daha tüm dünyaya duyuran böylesine güzel bir festivali tamamen kendi imkanlarıyla gerçekleştiren turizmciler Halis Aydoğan ve Teyfik Ölmez’e aslında bölge halkı olarak teşekkür etmeliyiz. Ama biz böylesine güzel işlere imza atan kişilere teşekkür etmek yerine her zaman bir eksiğini bulmaya çalışan bir toplumuz. Kapadokya Balon festivalini başarıyla alnının akıyla bir kez daha gerçekleştiren Halis Aydoğan ve Teyfik Ölmez’e teşekkür ederim.

 

Kapadokya Balon Festivali seneye düzenlenecek mi? diye bir soru sorsam herkes büyük bir heyecan ile eminim inşallah diyordur. Ama sizinle bir anekdot paylaşmadan geçemeyeceğim. Malumunuz Kapadokya bölgemizi güzelleştirmek ve yeni projeler üretmek için kurulan Kapadokya Alan Başkanlığı yeni projeler üretmek yerine hali hazırdaki festivalleri sahiplenmeye çalışarak sanki kendileri üretmiş moduna girerse şaşırmayın derim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.