Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Fake hesap kullanan bir kişiden başkan olur mu?

Yaklaşık 10 günlük aranın ardından yeniden siz değerli okuyucularım ile birlikteyiz. Neden bu kadar uzun sürdü ara vermemiz diyecek olursanız malumunuz olduğu üzere bazı şeyleri araştırmak ve sonuca ulaştıktan sonra yazmayı tercih ettim. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız dün adeta gövde gösterisi yaparak yeniden adaylığını açıkladı. Arif Parmaksız yeni dönem adaylığını öyle sosyal medyadan falan değil adeta gövde gösterisi yaparak adaylığını açıkladı. Yani Parmaksız kısacası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öyle sosyal medyadan değil sahadan yönetilir mesajı verdi. Malumunuz olduğu üzere Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na adaylığını 1 yıl önce açıklayan Yüksel Babaoğlu’nu birkaç köşe yazımda eleştirmemin ardından önce beni maşa ilan etti ardından sabıka kaydı sordunuz mu dedi. Sayın Babaoğlu benim sabıka kaydım anamın ak sütü gibi tertemiz peki senin nasıl demezler mi adama? Ve sonra bu başkan adayı beni sanki kendisinin çok sıkı takipçisiymişim gibi beni sosyal medya hesaplarından engelledi ama bir şeyi unuttu. Kendisinin kullandığı sahte hesaplarla hem beni takip etmeye devam etti hem de lalehaber internet sitesini hem takip etti hem nerede Arif Parmaksız haberleri olsa oraya sanki bir başkasıymış gibi yorumlar attı. Yüksel Babaoğlu’na buradan açık açık söylüyorum. Öyle ne Nevşehir’de görev yapan gazetecilere sahte hesaplarla gözdağı verebilirsin ne de Ticaret ve Sanayi Odası’nı yönetebilirsin. Yeni nesil Ticaret Odası sloganıyla yola çıkan arkadaş görüyorum ki yeni nesil fake hesaplar ortaya çıkartmış. Malumun zafere giden her yol mubah diye düşünen Yüksel Babaoğlu önce piyasaya yeni nesil Ahmet Soytürk isimli sahte hesabı sürdü. O da yetmedi ardından yeni nesil Hüseyin Ercan isimli fake hesabı sürdü. Bakın bakalım o hesaplara Yüksel Babaoğlu’ndan başka bir paylaşım var mı? Ya da bakın bakalım konuşma ve yazım tarzına sizde göreceksiniz ki yeni nesil fake hesapların Yüksel Babaoğlu’nun olduğunu göreceksiniz. Öyle sosyal medyada yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası demekle olmuyor Sayın Babaoğlu. Ama bir yerde sizi takdir ediyorum. O da bugüne kadar olmayan Yeni Nesil Fake hesapları kurduğunuz ve yaşattığınız için. İşte geçtiğimiz köşe yazımda da ifade ettiğim gibi Yüksel Babaoğlu’ndan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz. Köşe yazıma fake hesapların ekran görüntüleriyle veda ediyorum. Ve yine bir gün bir başka köşe yazımda yeniden sizlerle olmak ümidiyle sağlıcakla kalın.  
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2022 - Cuma

Fake hesap kullanan bir kişiden başkan olur mu?

Yaklaşık 10 günlük aranın ardından yeniden siz değerli okuyucularım ile birlikteyiz. Neden bu kadar uzun sürdü ara vermemiz diyecek olursanız malumunuz olduğu üzere bazı şeyleri araştırmak ve sonuca ulaştıktan sonra yazmayı tercih ettim.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız dün adeta gövde gösterisi yaparak yeniden adaylığını açıkladı. Arif Parmaksız yeni dönem adaylığını öyle sosyal medyadan falan değil adeta gövde gösterisi yaparak adaylığını açıkladı. Yani Parmaksız kısacası Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öyle sosyal medyadan değil sahadan yönetilir mesajı verdi.

Malumunuz olduğu üzere Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na adaylığını 1 yıl önce açıklayan Yüksel Babaoğlu’nu birkaç köşe yazımda eleştirmemin ardından önce beni maşa ilan etti ardından sabıka kaydı sordunuz mu dedi. Sayın Babaoğlu benim sabıka kaydım anamın ak sütü gibi tertemiz peki senin nasıl demezler mi adama?

Ve sonra bu başkan adayı beni sanki kendisinin çok sıkı takipçisiymişim gibi beni sosyal medya hesaplarından engelledi ama bir şeyi unuttu. Kendisinin kullandığı sahte hesaplarla hem beni takip etmeye devam etti hem de lalehaber internet sitesini hem takip etti hem nerede Arif Parmaksız haberleri olsa oraya sanki bir başkasıymış gibi yorumlar attı.

Yüksel Babaoğlu’na buradan açık açık söylüyorum. Öyle ne Nevşehir’de görev yapan gazetecilere sahte hesaplarla gözdağı verebilirsin ne de Ticaret ve Sanayi Odası’nı yönetebilirsin.

Yeni nesil Ticaret Odası sloganıyla yola çıkan arkadaş görüyorum ki yeni nesil fake hesaplar ortaya çıkartmış. Malumun zafere giden her yol mubah diye düşünen Yüksel Babaoğlu önce piyasaya yeni nesil Ahmet Soytürk isimli sahte hesabı sürdü. O da yetmedi ardından yeni nesil Hüseyin Ercan isimli fake hesabı sürdü. Bakın bakalım o hesaplara Yüksel Babaoğlu’ndan başka bir paylaşım var mı? Ya da bakın bakalım konuşma ve yazım tarzına sizde göreceksiniz ki yeni nesil fake hesapların Yüksel Babaoğlu’nun olduğunu göreceksiniz.

Öyle sosyal medyada yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası demekle olmuyor Sayın Babaoğlu. Ama bir yerde sizi takdir ediyorum. O da bugüne kadar olmayan Yeni Nesil Fake hesapları kurduğunuz ve yaşattığınız için.

İşte geçtiğimiz köşe yazımda da ifade ettiğim gibi Yüksel Babaoğlu’ndan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmaz.

Köşe yazıma fake hesapların ekran görüntüleriyle veda ediyorum. Ve yine bir gün bir başka köşe yazımda yeniden sizlerle olmak ümidiyle sağlıcakla kalın.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.