Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Kozaklı'da öğrenciler ile buluştu

İLÇELER 19.12.2023 - 14:16, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:16
 

Vali Fidan, Kozaklı'da öğrenciler ile buluştu

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kozaklı’da anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan ilçe ziyaretleri kapsamında Kozaklı ilçesinde bulunan Sevgi Anaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokul ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Vali Fidan ilk olarak Sevgi Anaokulunda öğrenimlerine devam eden minik öğrenciler ile bir araya geldi. Vali Fidan burada minik öğrenciler ile yakından ilgilenirken sınıf aktivitelerini izledi. Anaokulu ziyaretinin ardından Mehmet Akif Ersoy İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri ile buluşan Vali Fidan öğrenciler ile bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar dileğinde bulundu.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kozaklı’da anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan ilçe ziyaretleri kapsamında Kozaklı ilçesinde bulunan Sevgi Anaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokul ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada öğrenciler ile bir süre sohbet etti. V ali Fidan ilk olarak Sevgi Anaokulunda öğrenimlerine devam eden minik öğrenciler ile bir araya geldi. V ali Fidan burada minik öğrenciler ile yakından ilgilenirken sınıf aktivitelerini izledi.

Anaokulu ziyaretinin ardından Mehmet Akif Ersoy İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri ile buluşan V ali Fidan öğrenciler ile bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar dileğinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.