Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 7 Mart Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 07.03.2024 - 17:38, Güncelleme: 07.03.2024 - 17:38
 

Uzer Sarrafiye ile 7 Mart Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, partisince düzenlenen seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. - Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, Kızılırmak rekreasyon taş tahkimat projesinin ikinci etabı için ilgili firmaya yer teslimi yapıldığını açıklandı. - Nevşehir Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Ömer Efe Abanozer taekwondo turnuvasında Nevşehir il birinciliğini elde etti. - Nevşehir Belediyesi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen konferansın konuğu Saliha Erdim oldu. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü haltercilerinden Hatice Kızmaz, Okul Sporları Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu. - Assuva Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Nevşehir Belediyesi’ne kendi firması tarafından yerli imkânlarla üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki ‘Proton Elic Lb Norton’ cihazı hediye etti. - MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir program düzenleyecek. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, şehrin tüm noktalarında esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Savran, son olarak Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, şehrin tüm noktalarında esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Savran, son olarak Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. - Nevşehir'de ruhsatsız işletildiği öne sürülen özel klinikte ozon tedavisi sırasında fenalaşan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Klinik sahibi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde öğrenci servisi ile otomobil çarpışırken servis içerisinde bulunan öğrenciler korku dolu anlar yaşadı. - Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, kasabaya eşsiz bir simge katacak olan yeni saat kulesini inşaa etti.  - Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Çocuklarımız, en kıymetli varlığımız, umudumuz ve bizim geleceğimizdir. Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için tüm gücümüzü ve imkânlarımızı seferber ederek, onlara her türlü desteği sunacağız” diye konuştu. -Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, 18 Mart 2024 tarihinde Nevşehir’de sahnelenecek.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, partisince düzenlenen seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, Kızılırmak rekreasyon taş tahkimat projesinin ikinci etabı için ilgili firmaya yer teslimi yapıldığını açıklandı.

- Nevşehir Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Ömer Efe Abanozer taekwondo turnuvasında Nevşehir il birinciliğini elde etti.

- Nevşehir Belediyesi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen konferansın konuğu Saliha Erdim oldu.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü haltercilerinden Hatice Kızmaz, Okul Sporları Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu.

- Assuva Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, Nevşehir Belediyesi’ne kendi firması tarafından yerli imkânlarla üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki ‘Proton Elic Lb Norton’ cihazı hediye etti.

- MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir program düzenleyecek.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, şehrin tüm noktalarında esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Savran, son olarak Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Savran, şehrin tüm noktalarında esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Savran, son olarak Lale Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

- Nevşehir'de ruhsatsız işletildiği öne sürülen özel klinikte ozon tedavisi sırasında fenalaşan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Klinik sahibi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde öğrenci servisi ile otomobil çarpışırken servis içerisinde bulunan öğrenciler korku dolu anlar yaşadı.

- Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, kasabaya eşsiz bir simge katacak olan yeni saat kulesini inşaa etti. 

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Çocuklarımız, en kıymetli varlığımız, umudumuz ve bizim geleceğimizdir. Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için tüm gücümüzü ve imkânlarımızı seferber ederek, onlara her türlü desteği sunacağız” diye konuştu.

-Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, 18 Mart 2024 tarihinde Nevşehir’de sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.