Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 5 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 05.02.2024 - 18:04, Güncelleme: 05.02.2024 - 18:04
 

Uzer Sarrafiye ile 5 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 5 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 5 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir’de öğrenciler, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından 59 bin 998 öğrenci yeniden dersbaşı yaptı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2.döneminin bugün başlamasıyla birlikte bir mesaj yayımladı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mustafa Sacit Sümer, Küçükler ve Gençler Spor Tırmanış Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu. - Avanos eski Belediye Başkanı İsmet İnce, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan adaylık başvurusunu yaptı. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari sanık yakalandı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yağız Pala, U-16 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda hırsızlık suçundan 1 şüpheli ve aranan 4 kişi olmak üzere 5 şüpheli tutuklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. - Nevşehir Belediyesi, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sınav heyecanını en aza indirmek için 2 bin öğrencinin katılımı ile ödüllü deneme sınavı yapacak. ÖSYM’nin uyguladığı tüm kuralların aynen geçerli olduğu sınavda öğrenciler gerçek bir sınav deneyimini yaşayacak. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde trafikte bir başka sürücüyü silahla tehdit eden araç sürüşücü yakalanarak gözaltına alındı. - Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut ve beraberindekiler, Nevşehir Sağlık İl Müdürü Hasan Tartar’ı ziyaret etti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve aynı anda 11 ilimizi etkileyen depremin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 5 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 5 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir’de öğrenciler, 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından 59 bin 998 öğrenci yeniden dersbaşı yaptı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2.döneminin bugün başlamasıyla birlikte bir mesaj yayımladı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mustafa Sacit Sümer, Küçükler ve Gençler Spor Tırmanış Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

- Avanos eski Belediye Başkanı İsmet İnce, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan adaylık başvurusunu yaptı.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari sanık yakalandı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yağız Pala, U-16 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan çalışmalarda hırsızlık suçundan 1 şüpheli ve aranan 4 kişi olmak üzere 5 şüpheli tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

- Nevşehir Belediyesi, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sınav heyecanını en aza indirmek için 2 bin öğrencinin katılımı ile ödüllü deneme sınavı yapacak. ÖSYM’nin uyguladığı tüm kuralların aynen geçerli olduğu sınavda öğrenciler gerçek bir sınav deneyimini yaşayacak.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde trafikte bir başka sürücüyü silahla tehdit eden araç sürüşücü yakalanarak gözaltına alındı.

- Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut ve beraberindekiler, Nevşehir Sağlık İl Müdürü Hasan Tartar’ı ziyaret etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve aynı anda 11 ilimizi etkileyen depremin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.