Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 30 Ocak Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 30.01.2024 - 18:07, Güncelleme: 30.01.2024 - 18:07
 

Uzer Sarrafiye ile 30 Ocak Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 30 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 30 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hastanelere 70 sağlık personeli daha atanacağı müjdesini verirken toplamda 122 personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. - CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimde Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ı yeniden aday gösterdi. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hemşerilerimizin bir kez daha ilgisine, alakasına mazhar olmak için basmadık yer bırakmayacağız. Bize durmak da yok yorulmak da.” dedi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde kontrol edilen 6 bin 267 araç sürücüsünden 2 bin 16 araç sürücüsüne ceza yazıldı. - Motorine dün gece yarısı gelen 1 lira 38 kuruş zammın ardından bu gece yarısı 1 lira 40 kuruş, benzine ise 2 lira zam geliyor. - CHP Genel Merkezi tarafından Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın yeniden aday gösterilmesinin ardından İbaş, Avanos’a dün olduğu gibi bugünde en iyi şekilde hizmet vereceğinin sözünü verdi. - Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin dönem sonu itibarıyla düzenlemiş olduğu 13 gün süren YKS hazırlık kampı bugün sona erdi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli 10 kişi gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Ankara’da düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) toplantısı yapıldı. - Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın öğrencilere ara tatil hediyesi olan ‘Keloğlan Masalları Müzikali- Elma Şekeri Festivali’ tiyatro etkinliği büyük ilgi gördü. Üç ayrı seans halinde sahnelenen tiyatro gösterisini izleyen çocuklar keyifli ve mutlu anlar yaşadılar.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 30 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 30 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hastanelere 70 sağlık personeli daha atanacağı müjdesini verirken toplamda 122 personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

- CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimde Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ı yeniden aday gösterdi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hemşerilerimizin bir kez daha ilgisine, alakasına mazhar olmak için basmadık yer bırakmayacağız. Bize durmak da yok yorulmak da.” dedi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde kontrol edilen 6 bin 267 araç sürücüsünden 2 bin 16 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- Motorine dün gece yarısı gelen 1 lira 38 kuruş zammın ardından bu gece yarısı 1 lira 40 kuruş, benzine ise 2 lira zam geliyor.

- CHP Genel Merkezi tarafından Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın yeniden aday gösterilmesinin ardından İbaş, Avanos’a dün olduğu gibi bugünde en iyi şekilde hizmet vereceğinin sözünü verdi.

- Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin dönem sonu itibarıyla düzenlemiş olduğu 13 gün süren YKS hazırlık kampı bugün sona erdi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli 10 kişi gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Ankara’da düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) toplantısı yapıldı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın öğrencilere ara tatil hediyesi olan ‘Keloğlan Masalları Müzikali- Elma Şekeri Festivali’ tiyatro etkinliği büyük ilgi gördü. Üç ayrı seans halinde sahnelenen tiyatro gösterisini izleyen çocuklar keyifli ve mutlu anlar yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.