Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 29 Ocak Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 29.01.2024 - 17:04, Güncelleme: 29.01.2024 - 17:04
 

Uzer Sarrafiye ile 29 Ocak Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 29 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 29 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - TRT Çocuk ekranında yayınlanan Keloğlan Masalları Müzikali için ücretsiz biletlerin dağıtımı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam ediyor. - Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 38 kuruş zam geliyor. - Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda yeni dönem atölye çalışmaları yoğun bir katılımla başladı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı. - Nevşehir Özel Kardelen Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencileri Erciyes’te Alp Disiplinli Kayak Eğitimi’ne başladı. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, pazar yerini ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi’nde İlkbahar Etkinlik Dönemi başlıyor. - Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi’nde kamp programı devam eden 11 ve 12.sınıf öğrencilerine deneme sınavı yapıldı. - Türkiye Komünist Partisi (TKP) 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Hacıbektaş Belediye Başkan adayını açıklamak üzere ilçede bir toplantı düzenledi. TKP yöneticilerinin katıldığı aday açıklama programında TKP Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak Işık Altuğ ismini açıkladı.  - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 9 kişi tutuklandı. Nevşehir Güzelyurt Mahallesi’nde bir apartman dairesinde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 29 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 29 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- TRT Çocuk ekranında yayınlanan Keloğlan Masalları Müzikali için ücretsiz biletlerin dağıtımı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam ediyor.

- Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 38 kuruş zam geliyor.

- Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda yeni dönem atölye çalışmaları yoğun bir katılımla başladı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencileri Erciyes’te Alp Disiplinli Kayak Eğitimi’ne başladı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, pazar yerini ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi’nde İlkbahar Etkinlik Dönemi başlıyor.

- Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi’nde kamp programı devam eden 11 ve 12.sınıf öğrencilerine deneme sınavı yapıldı.

- Türkiye Komünist Partisi (TKP) 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Hacıbektaş Belediye Başkan adayını açıklamak üzere ilçede bir toplantı düzenledi. TKP yöneticilerinin katıldığı aday açıklama programında TKP Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak Işık Altuğ ismini açıkladı. 

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 9 kişi tutuklandı.

Nevşehir Güzelyurt Mahallesi’nde bir apartman dairesinde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.