Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 22 Şubat Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 22.02.2024 - 19:56, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:56
 

Uzer Sarrafiye ile 22 Şubat Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Göreme’ye değer katıyor. Kapadokya’nın en önemli turizm beldesi konumunda bulunan ve her yıl milyonlarca yerli yabancı turist ağırlayan Göreme Kasabası Başkan Ömer Eren ile daha da büyüyerek gelişiyor. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hemşehrilerimizden aldığımız güç, dua ve destekle onlara hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Nevşehir’e geldi. - TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından evlilik ve boşanma istatistikleri açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre 2023 yılında Nevşehir’de 2 bin 270 çift evlenirken 717 çift ise boşandı.  - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehirli vatandaşlar ile bir araya geliyor. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın seçim ofisi açılışına katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye Yüzyılı, hem bugünümüzün hem de çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin yarınını inşa etme hususudur." dedi. - AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, hayata geçirdiği projeler ile hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyledi. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, yerel seçimler kapsamında esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Bekdik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Nevşehir ziyareti kapsamında Öz Güngörler firmasına ait olan doğal patates deposunu ziyaret etti. - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Başkanlığı tarafından Seçim ofisi açılıyor. - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Nevşehir ziyareti kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir’e İŞKUR tarafından Sağlık İl Müdürlüğü’ne 50 personel alınacağı müjdesini verdi.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Göreme’ye değer katıyor. Kapadokya’nın en önemli turizm beldesi konumunda bulunan ve her yıl milyonlarca yerli yabancı turist ağırlayan Göreme Kasabası Başkan Ömer Eren ile daha da büyüyerek gelişiyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hemşehrilerimizden aldığımız güç, dua ve destekle onlara hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak için Nevşehir’e geldi.

- TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından evlilik ve boşanma istatistikleri açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre 2023 yılında Nevşehir’de 2 bin 270 çift evlenirken 717 çift ise boşandı. 

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehirli vatandaşlar ile bir araya geliyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın seçim ofisi açılışına katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye Yüzyılı, hem bugünümüzün hem de çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin yarınını inşa etme hususudur." dedi.

- AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, hayata geçirdiği projeler ile hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyledi.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, yerel seçimler kapsamında esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Bekdik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Nevşehir ziyareti kapsamında Öz Güngörler firmasına ait olan doğal patates deposunu ziyaret etti.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Başkanlığı tarafından Seçim ofisi açılıyor.

- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Nevşehir ziyareti kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir’e İŞKUR tarafından Sağlık İl Müdürlüğü’ne 50 personel alınacağı müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.