Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 21 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 21.02.2024 - 22:43, Güncelleme: 21.02.2024 - 22:43
 

Uzer Sarrafiye ile 21 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 21 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 21 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - CHP Avanos Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’ın Belediye Meclis üyesi aday listesi belli oldu. - MHP Gülşehir Belediyesi Meclis üye aday listesi ilçe seçim kuruluna teslim edildi. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde MHP’nin Gülşehir İl Genel Meclis üyesi adayları da belli oldu. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ziyaretlerini sürdürdü. - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi program ve açılışlara katılmak üzere Nevşehir’e geliyor. - Nevşehir’de trafik ekiplerince son bir hafta içerisinde 9 bin 395 araç sürücüsü kontrol edilirken 2 bin 589 araç sürücüsüne ceza yazıldı. - AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız'ın Belediye Meclis üyesi adayları belli oldu. - Ünlü sanatçı Cengiz Küçükayvaz’ın oynadığı ‘Bir Başarısızlık Hikayesi’ adlı tiyatro oyunu, 9 Mart Cumartesi günü Nevşehir’de sahnelenecek. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, 112 Acil Çağrı Merkezi Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. - Ortahisar Belediye Başkanı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş’in Belediye Meclis üyesi adayları belli oldu. - Nevşehir Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince MA ve MZ plakalı araçlara yapılan uygulamada kontrol edilen 45 araçtan 20’sine ceza yazıldı. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 15 litre kaçak içki ele geçirilirken şüpheli 3 kişiye adli işlem yapıldığı öğrenildi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Çünkü işimiz hizmet, gücümüz millettir bizim.” dedi.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 21 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 21 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- CHP Avanos Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’ın Belediye Meclis üyesi aday listesi belli oldu.

- MHP Gülşehir Belediyesi Meclis üye aday listesi ilçe seçim kuruluna teslim edildi.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde MHP’nin Gülşehir İl Genel Meclis üyesi adayları da belli oldu.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ziyaretlerini sürdürdü.

- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi program ve açılışlara katılmak üzere Nevşehir’e geliyor.

- Nevşehir’de trafik ekiplerince son bir hafta içerisinde 9 bin 395 araç sürücüsü kontrol edilirken 2 bin 589 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız'ın Belediye Meclis üyesi adayları belli oldu.

- Ünlü sanatçı Cengiz Küçükayvaz’ın oynadığı ‘Bir Başarısızlık Hikayesi’ adlı tiyatro oyunu, 9 Mart Cumartesi günü Nevşehir’de sahnelenecek.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, 112 Acil Çağrı Merkezi Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

- Ortahisar Belediye Başkanı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş’in Belediye Meclis üyesi adayları belli oldu.

- Nevşehir Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince MA ve MZ plakalı araçlara yapılan uygulamada kontrol edilen 45 araçtan 20’sine ceza yazıldı.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 15 litre kaçak içki ele geçirilirken şüpheli 3 kişiye adli işlem yapıldığı öğrenildi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Çünkü işimiz hizmet, gücümüz millettir bizim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.