Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 19 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 19.02.2024 - 17:40, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:40
 

Uzer Sarrafiye ile 19 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, bugün yaptığı seçim çalışmalarında Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı. - Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, ikinci projesi olan Terminal binasını da kamuoyu ile paylaştı. - Nevşehir’de bu sabah saatlerinde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi kavşağında halk otobüsü ile otomobil çarpıştı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Geleneksel Türk Okçuluğu Takımı sporcuları, Nevşehir İl Birincili Müsabakalarında 1 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. - Nevşehir Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenecek olan müzik eğlence programında sevilen sanatçı Didem Çetinkaya sahne alacak. - MHP Çat Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. - Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Kapadokya Havalimanı’nın Ocak ayında 29 bin 738 yolcuya hizmet verdiği açıklandı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek burada İl Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında brifing aldı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Helin Satıcı, Türk Milli Takımı ile Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda mücadele edecek. - Nevşehir-Sulusaray yolunda meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü takla attı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 18 şüpheli gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 şüpheli tutuklandı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, bugün yaptığı seçim çalışmalarında Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı.

- Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, ikinci projesi olan Terminal binasını da kamuoyu ile paylaştı.

- Nevşehir’de bu sabah saatlerinde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi kavşağında halk otobüsü ile otomobil çarpıştı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Geleneksel Türk Okçuluğu Takımı sporcuları, Nevşehir İl Birincili Müsabakalarında 1 altın ve 2 gümüş madalya kazandı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak düzenlenecek olan müzik eğlence programında sevilen sanatçı Didem Çetinkaya sahne alacak.

- MHP Çat Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

- Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Kapadokya Havalimanı’nın Ocak ayında 29 bin 738 yolcuya hizmet verdiği açıklandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek burada İl Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında brifing aldı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Helin Satıcı, Türk Milli Takımı ile Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda mücadele edecek.

- Nevşehir-Sulusaray yolunda meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü takla attı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 18 şüpheli gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 şüpheli tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.