Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te 2 otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı

ASAYİŞ 22.02.2024 - 14:31, Güncelleme: 22.02.2024 - 14:31
 

Ürgüp’te 2 otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı
  Alınan bilgilere göre, Ürgüp Fatih Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 31 HZ 187 plakalı otomobil ile 06 BM 0242 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada iki otomobil içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı

 

Alınan bilgilere göre, Ürgüp Fatih Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 31 HZ 187 plakalı otomobil ile 06 BM 0242 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada iki otomobil içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.